marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC INNARSI SRL”

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC INNARSI SRL”

SC INNARSI SRL, cu sediul în Sat Crasna, Comuna Crasna nr. 248, judeţul Gorj, cod poștal 217165, derulează, începând cu data de 14.08.2020, proiectul “DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC INNARSI SRL”, cod SMIS 131328, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.259.186,50 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă este de 846.511,94 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 719.535,14 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 126.976,80 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01/05/2019– 30/06/2021. Proiectul se implementează Municipiul Târgu Jiu, Strada BARAJELOR, Nr. 1I, Judet Gorj. Obiectivul general al proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC INNARSI SRL” îl constituie crearea unei unităţi noi prin dotarea unui spaţiu existent cu un utilaj necesar pentru desfăsurarea unei noi activităţi, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 – Lucrari de pregătire a terenului) şi îmbunataţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Naţională pentru Competitivitate.

Obiectivul general al proiectului este în deplină concordanţă cu obiectivul general al POR 2014-2020. Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de echipamente și servicii, precum și creșterea numărului de angajați cu încă 5 persoane.

Date de contact SC INNARSI SRL:

Persoana de contact: Irina Iosif – Administrator