25.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”

Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”

DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, Str. TRAIAN DEMETRESCU nr. 23, județul Dolj, cod poștal 200395, derulează, începând cu data de 05.08.2020, proiectul „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”, cod SMIS 132678, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.205.751,26 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 810.589,08 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 689.000,70 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 121.588,38 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.06.2019 și data 31.07.2021.

Proiectul se implementează în Municipiul Craiova, județul Dolj, Strada Traian Demetrescu, Nr. 23 (fosta Siloz nr. 5, fosta Al. Lahovary nr. 36). Obiectivul general al proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL” îl constituie demararea unei noi activități, prin dotarea unui spațiu existent cu echipamente necesare desfășurării activităților de finisare a materialelor textile și creșterea competitivității economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic și gestionarea în mod eficient a resurselor, în contextul actual al dezvoltării durabile și în acord cu tendințele europene.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de echipamente și servicii, precum și creșterea numărului de angajați cu încă 5 persoane.

DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL

Date de contact

Persoana de contact: Florin Ghiluși – Administrator

Telefon: 0744618360

Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Parcului Național Yosemite, închis din cauza incendiilor

Incendiile din statul american California au determinat...

ȘTIRI GdS

Filmele revin pe marele ecran la Inspire Cinema

Suspansul ne-a fost încercat la maximum în decursul acestei veri, în ceea ce privește redeschiderea cinematografelor la nivel național, dar și după...

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

Inițiative generoase pentru diversificarea ofertei culturale și turistice a...

35 de milioane de euro este valoarea principalelor investiții pe care Consiliul Județean le-a finalizat sau le are în derulare în domeniul...

Scrisoare deschisă adresată membrilor și simpatizanților USR

Ați auzit multe lucruri despre mine în această campanie și foarte puține dintre ele sunt adevărate. De aceea, am decis să mă...

ANAF nu mai face popriri, dar blochează temporar toți...

În cazul în care există debitori care nu și-au achitat sumele la termenele legale, Fiscul nu mai poate face popriri clasice pe conturi până pe 25 octombrie. Însă ANAF instituie popriri asigurătorii și sechestru asigurător, in cazul in care debitorul este suspect de neplata. Astfel că unii datornici nu se pot folosi de acei bani din propriile conturi.

Ambasadorul Elveției în România, în vizită la șantierul fabricii...

Craiova, 16 septembrie, 2020 - Clariant, companie inovatoare și sustenabilă axată pe produse chimice de specialitate, a primit recent vizita Excelenței Sale...