23 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Derulare proiect „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL prin achizitie de echipament”

Derulare proiect „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL prin achizitie de echipament”

SC ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, România, Strada Electroputere, Nr.6, Bloc M47, Ap.5, judetul Dolj, cod postal 200568, derulează, începând cu data de 23.07.2020, proiectul „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL prin achizitie de echipamente”, cod SMIS 131366, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.043.070,64 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 701.223,93 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 596.040,33 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 105.183,60 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.05.2019 și data 30.06.2021.

Proiectul se implementează în Municipiului Craiova, Sat Șimnicu de Jos, tarlaua 64, parcela 33, Județul Dolj. Obiectivul general al firmei îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu utilaje necesare pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de construcție a drumurilor și autostrăzilor și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate. Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de echipamente și servicii, precum și creșterea numărului de angajați cu încă 5 persoane.

Date de contact SC ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL:

Persoana de contact: Constantin Robert-Nicusor – Administrator

Telefon: 0753496971

Email: [email protected]

(ID – 15389)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Thailanda, primul deces de COVID după mai mult de...

Primul deces din cauza COVID-19 a fost...

ȘTIRI GdS

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

Inițiative generoase pentru diversificarea ofertei culturale și turistice a...

35 de milioane de euro este valoarea principalelor investiții pe care Consiliul Județean le-a finalizat sau le are în derulare în domeniul...

Scrisoare deschisă adresată membrilor și simpatizanților USR

Ați auzit multe lucruri despre mine în această campanie și foarte puține dintre ele sunt adevărate. De aceea, am decis să mă...

ANAF nu mai face popriri, dar blochează temporar toți...

În cazul în care există debitori care nu și-au achitat sumele la termenele legale, Fiscul nu mai poate face popriri clasice pe conturi până pe 25 octombrie. Însă ANAF instituie popriri asigurătorii și sechestru asigurător, in cazul in care debitorul este suspect de neplata. Astfel că unii datornici nu se pot folosi de acei bani din propriile conturi.

Ambasadorul Elveției în România, în vizită la șantierul fabricii...

Craiova, 16 septembrie, 2020 - Clariant, companie inovatoare și sustenabilă axată pe produse chimice de specialitate, a primit recent vizita Excelenței Sale...

Anișoara Stănculescu – ,,Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă...

Toți candidații la primăria Craiova vorbesc de smart-city, ceea ce e un lucru bun. Să digitalizăm serviciile publice, să ușurăm viața cetățenilor...