13 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Derulare proiect „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL prin achizitie de echipament”

Derulare proiect „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL prin achizitie de echipament”

SC ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, România, Strada Electroputere, Nr.6, Bloc M47, Ap.5, judetul Dolj, cod postal 200568, derulează, începând cu data de 23.07.2020, proiectul „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL prin achizitie de echipamente”, cod SMIS 131366, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.043.070,64 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 701.223,93 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 596.040,33 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 105.183,60 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.05.2019 și data 30.06.2021.

Proiectul se implementează în Municipiului Craiova, Sat Șimnicu de Jos, tarlaua 64, parcela 33, Județul Dolj. Obiectivul general al firmei îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu utilaje necesare pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de construcție a drumurilor și autostrăzilor și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate. Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de echipamente și servicii, precum și creșterea numărului de angajați cu încă 5 persoane.

Date de contact SC ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL:

Persoana de contact: Constantin Robert-Nicusor – Administrator

Telefon: 0753496971

Email: [email protected]

(ID – 15389)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Nicolae Giugea: Viziunea mea despre Craiova

În această campanie electorală ați auzit multe promisiuni, unele realiste, altele fanteziste. Când vorbim despre proiecte, ele seamănă destul de mult, pentru...

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC...

SC ICLAM ECOLOGIC SRL, cu sediul în Oraș Scornicești, România, Str. GIURGIULUI nr. 37, Sat Margineni Slobozia,...

Craiova – Smart City

Municipiul Craiova își consolidează statutul de oraș inteligent, printr-o utilizare eficientă a tehnologiei și a mijloacelor de comunicare moderne, în beneficiul comunității.

Tratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic

Tratamentele dermatologice disponibile la ora actuală ne ajută să atingem ceea ce ne dorim cu toții „tinerețe fără bătrânețe”. La Centrul Medical...

Eduard Ciceu, candidat la Primărie: „Avem nevoie de un...

Pas cu pas, urmând toate etapele fireşti, fără a face salturi artificiale care nu aduc nimic sănătos, ci doar proiecte şubrede, fără...

Scrisoare deschisă către doljeni a deputatului FLORINEL STANCU, candidatul...

Dragi doljeni, Vă scriu pentru că sper ca, măcar acum, să ne amintim cine am fost, cine suntem şi,...