10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriEasy Rental – Noua soluție de la E-TWOW de închiriere trotinete electrice

Easy Rental – Noua soluție de la E-TWOW de închiriere trotinete electrice

Având în vedere traficul din ce în ce mai aglomerat din majoritatea orașelor din România, timpul a devenit prioritatea numărul unu a fiecărui om. Așadar, nu este de mirare că trotinetele electrice au devenit deja o parte integrantă a peisajului urban. Dar, în ciuda popularității vehiculelor electrice pe 2 roţi, multe persoane sunt încă reticente să renunțe la maşină în favoarea trotinetelor electrice. Ce-i drept, nu te poți convinge de utilitatea unui lucru până nu îl testezi. Totuși, acest lucru este posibil acum prin serviciul Easy Rental de la E-TWOW. Acesta permite închirierea trotinetelor electrice pentru una sau mai multe zile, direct de pe telefonul mobil.

Cum închiriezi o trotinetă E-TWOW?

Serviciul Easy Rental este ușor de folosit și este disponibil acum în Craiova, Bucureşti şi Cluj. Închirierea trotinetelor se face cu ajutorul unei aplicații mobile care se poate descărca din AppStore sau Google Play. Prin intermediul aplicației, se alege sediul de unde se dorește închirierea trotinetei, perioada de închiriere, și se rezervă una dintre trotinetele disponibile.

Plata se face cu cardul prin intermediul aplicației. Odată rezervată, trotineta se ridică din showroom-ul E-TWOW ales.

Cei care nu au folosit niciodată o trotinetă electrică vor avea parte în showroom de tot suportul necesar. În Craiova, trotinetele E-TWOW se închiriază din showroom-ul de pe Calea Bucureşti nr. 21, bloc 15 A, iar prețurile de închiriere pleacă de la 45 de lei, în funcție de durata perioadei de închiriere.

De ce să închiriezi o trotinetă electrică mai multe zile?

Dacă ai în plan să îți cumperi o trotinetă în viitor, ar fi ideal să o poți testa temeinic. Având trotineta la dispoziția ta câteva zile, o poți testa pe diferite trasee, te poți convinge de autonomia ei și de cât de ușor este de manevrat în diferite situații.
Mai mult decât atât, chiar dacă nu ți-ai propus să îți cumperi o trotinetă electrică, închirierea unui astfel de vehicul te poate scoate din impas de multe ori. O trotinetă electrică poate fi un mijloc de transport util în nefericitul caz în care ai rămas fără permis sau ai mașina în service.

Totodată, dacă plănuiești să pleci într-un city break, trotineta este un mijloc de transport ideal pentru a vizita un oraș, întrucât îți permite să îl explorezi fără să stai în trafic și fără să depinzi de programul sau traseul mijloacelor de transport în comun. Soluția Easy Rental de la E-TWOW se potrivește în orice situație în care ai nevoie de un mijloc de transport eficient şi flexibil.

Avantajele trotinetelor E-TWOW

Pe piața vehiculelor electrice pe două roți, E-TWOW este un nume deja cunoscut, atât la nivel local, cât şi la nivel internațional, brandul românesc fiind prezent în peste 50 de țări. Trotinetele E-TWOW se diferențiază de alte modele prin faptul că oferă o putere și o autonomie adecvate transportului în oraș, reușind totodată să își păstreze o greutate redusă. În plus, beneficiază de un sistem de pliere superior, care le reduce și mai mult dimensiunea. Așadar, odată pliate, trotinetele pot fi transportate cu ușurintă și depozitate oriunde, chiar și în portbagajul mașinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS