20.8 C
Craiova
marți, 22 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Moş Crăciun a venit la elevii din Bechet

Moş Crăciun a venit la elevii din Bechet

Moş Crăciun a venit şi la elevii din Bechet. Circa 500 de copii din oraşul de la malul Dunării s-au bucurat, în prag de sărbători, de darurile Moşului.

El a sosit mai întâi la Liceul Teoretic Bechet, unde a avut parte de o surpriză plăcută. Copiii i-au oferit Moşului un program artistic, din care nu au lipsit colindele, iar Moş Crăciun i-a răsplătit pe măsură.

„Ca în fiecare an, cu sprijinul Consiliului Local, Moş Crăciun a venit la copiii de la Liceul Teoretic şi de la grădiniţa din Bechet. Copiii nu au rămas mai prejos şi i-au mulţumit Moşului prin colinde. În sala de sport a liceului a avut loc şi un program artistic oferit de formația Steaua Sudului. Bucuria cea mai mare a noastră până la urmă este dată de zâmbetul şi bucuria celor mici la vederea Moşului. Sunt mulţumit că am reuşit să păstrăm tradiţia din această perioadă a anului. Aceea de a aduce magia sărbătorilor în rândul copiilor noştri“, a spus primarul oraşului Bechet, Adrian Glăvan.

Cei aproape 600 de copii care învaţă în oraşul Bechet beneficiază de cele mai bune condiţii. Mai ales din 2016, de când şi-a deschis porţile campusul şcolar construit cu fonduri europene.

Daruri şi pentru copiii de la Ansamblul Folcloric „Bordeiaşul“

Un grup de colindători a trecut în ajun de Crăciun şi pe la Primăria Bechet, unde darurile lui Moş Crăciun erau deja pregătite.

„Ne-am pregătit cu cadouri şi la primărie, pentru că şi aici au venit colindătorii. Şi copiii din Ansamblul Folcloric «Bordeiaşul», o emblemă a oraşului nostru, au primit daruri din partea primăriei şi consiliului local“, a mai menţionat edilul Adrian Glăvan.

Ansamblul Folcloric din Bechet a fost înfiinţat în anul 1986 în cadrul Liceului Teoretic. El a devenit, între timp, o cartea de vizită pentru urbea de la malul Dunării. Din ansamblu fac parte peste 50 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 17 ani, „Bordeiaşul“ bucurându-se deja de recunoaştere pe plan naţional şi internaţional.

Moş Crăciun a venit şi la oamenii nevoiaşi

Autorităţile locale nu au uitat, în prag de sărbători, nici de persoanele vârstnice şi de cei nevoiaşi.

Şi pentru acestea s-a găsit un cadou în sacul lui Moş Crăciun.

„Ne-am îndreptat atenţia spre copii în această perioadă de sărbători, dar nu am omis nici alte categorii de persoane, cum ar fi vârstnicii, cei nevoiași sau persoanele internate la Unitate Medico-Socială Bechet (unitate sanitară cu 45 de paturi finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Dolj – n.r.). Şi aceste persoane au primit o mică atenţie din partea noastră. Pe această cale aş dori să le transmit, din partea mea şi a consiliului local, multă sănătate, iar elevilor noştri mult succes la școală, în 2020. Locuitorilor orașului Bechet le doresc ceea ce îmi doresc şi mie: să le dea bunul Dumnezeu sănătate, liniște și prosperitate pentru viitor“, a încheiat primarul oraşului Bechet, Adrian Glăvan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Când s-ar putea produce Remdesivir în România

Remdesivir, singurul medicament dovedit eficient, prin studii...

ȘTIRI GdS

Program special la Evidența Persoanelor Dolj

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor(D.P.C.E.P.) Dolj şi Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor(S.P.C.L.E.P.) ce funcţionează  pe raza judeţului...

Condoleanţe la decesul Eugeniei Safta

Colegii din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Dolj sunt alături de domnul Vicepreședinte George Moțățăianu în aceste momente grele prilejuite de...

Gala Premiilor Uniter 2020, la Craiova

Luni seară s-a desfăşurat la Craiova, la Teatrul de vară din Parcul „Nicolae Romanescu“, a XXVIII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER.

A încetat din viață Safta Eugenia

Mama, Safta Eugenia, a plecat azi, sper, într-o lume mai bună! A fost un model de dăruire, voință și sacrificiu pentru familie! Dumnezeu s-o aibă...

Noi cazuri de profesori cu coronavirus, în Dolj

Noi cazuri de profesori cu coronavirus, în Dolj

Doi craioveni, printre cei mai buni olimpici ai lumii

Doi craioveni, printre cei mai buni olimpici ai lumii