Încheiere proiect „Dezvoltarea White Kiss SRL prin achiziţie echipamente stomatologice“

Comunicat de presă privind începerea proiectului “Dezvoltarea S.C. EKS ASVORIA S.R.L. prin achiziția de echipamente moderne”
Comunicat de presă privind începerea proiectului “Dezvoltarea S.C. EKS ASVORIA S.R.L. prin achiziția de echipamente moderne”


SC WHITE KISS SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, Bulevardul 1 Mai, Nr. 2, Spatiu comercial – Etaj, Bl. D4A, Judeţul Dolj, anunţă încheierea proiectului „DEZVOLTAREA WHITE KISS SRL PRIN ACHIZIŢIE ECHIPAMENTE STOMATOLOGICE” cod SMIS 113247, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operaţional Regional 2014-2020 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.02.2017 (dată semnare contract de finanţare: 15.05.2018).

Data finalizării proiectului: 31.03.2020.

Valoarea proiectului

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.790.302,52 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de 1.089.603,75 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 926.163,18 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul naţional fiind de 163.440,57 lei).

Proiectul s-a implementat în Municipiul Craiova, Bulevardul 1 Mai, Nr. 2, Bloc D4A, Etaj, Judeţul Dolj.

Obiectivul proiectului

Obiectivul proiectului a constat în extinderea serviciilor prestate si cresterea competitivităţii economice a firmei, prin achiziţia de echipamente de înaltă performanţă utilizate în activitatea de asistenţă stomatologică si prin creşterea forţei de muncă prin angajarea unei persoane, în contextul actual al dezvoltării durabile şi în acord cu tendinţele europene.

Proiectul implementat de către WHITE KISS SRL are următoarele rezultate: achiziţia de echipamente, achiziţia de servicii de consultanţă, informare şi publicitate, certificare sistem de management, precum şi crearea unui nou loc de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea serviciilor stomatologice oferite; asigurarea unor servicii prompte către pacienţi, evitarea întârzierilor în acordarea asistenţei stomatologice adaptate în funcţie de cazul fiecărui pacient – toate fiind posibile prin utilizarea unor echipamente performante, precum cele pe care le-am achiziţionat.

Persoană de contact: Gheorghiţă Lelia-Mihaela – Administrator

Telefon: 0722404396

Email: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020


www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei