17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRoyal Models Agency, echipa din spatele evenimentelor de succes

Royal Models Agency, echipa din spatele evenimentelor de succes

Efort, dar pasiune, resurse de energie, însă una pozitivă, creatoare, care să nască lucruri memorabile. Acestea sunt lucruri care definesc un eveniment semnat de Royal Models.

Fie că este vorba de nuntă, botez, de un eveniment corporate sau un concert, de un festival, un bal de boboci, un banchet de absolvire sau o conferință, echipa Royal Models reușește să valorifice potențialul fiecărui moment pentru a crea un cadru perfect.
Profesioniști în organizarea evenimentelor, Royal Models Agency vin cu experiența acumulată încă din anul 2005, ocupându-se cu organizarea evenimentelor mici, precum cele de familie sau corporate, dar și de evenimente grandioase, precum concerte, turnee sau Zilele Orașului. „Acum aproape 15 ani părea un vis irealizabil. Acum, însă, că ne apropiem de această frumoasă vârstă, pare că visul a devenit realitate”, mărturisește Tom Crîngureanu, managerul general Royal Models.

Grupul ROYAL oferă servicii variate

Grupul ROYAL, din care fac parte Royal Management, Royal Media și Royal Models Agency, oferă servicii variate, adaptate fiecărui tip de eveniment în parte. Printr-o colaborare cu Royal Models Agency, clienții beneficiază de experiența companiei în organizarea a peste 2000 evenimente. Dar ce este, poate, mai important decât acest număr impresionant, este că în spatele său se află niște tineri entuziaști, oameni cu o mentalitate modernă, cu o viziune în continuă adaptare, deschiși către nou și plini de inițiativă.

“Compania noastră și-a construit renumele pe baza unor valori și principii solide, precum încurajarea parteneriatelor, implicarea, profesionalismul, responsabilitatea și integritatea. Scopul nostru primordial este mulțumirea fiecărui client. Dacă oamenii sunt fericiți cu alegerea făcută, avem deja o carte de vizită care este oferită, mai departe, și altora”, crede Crîngureanu.

Grupul Royal aduce ceva nou, an de an

Royal Models Agency asigură scene de mici și mari dimensiuni, sonorizări, schele de lumini, prezentatori, DJ, efecte pirotehnice (indoor și outdoor), aranjamente săli, aranjamente florale, decorațiuni, dar și colaborări cu fotografi, modele profesioniste, cameramani, artiști naționali și internaționali, iar oferta lor nu se oprește aici. “În fiecare an încercăm să aducem ceva nou în evenimentele organizate de Grupul Royal și să îi surprindem pe clienți cu tot ce este inovativ în domeniu. Aprecierea clienților la sfârșitul unui eveniment este mulțumirea de care avem nevoie și care ne reamintește că facem ceea ce trebuie”, spune managerul.

Brand-ul ROYAL este autorizat și înscris conform prevederilor legale în Registrul Artelor Spectacolului, la secțiunea “Companii de spectacole sau concerte”. Registrul este administrat de compartimentul de specialitate din cadrul Ministerului Culturii și Cultelor, ceea ce face din Grupul ROYAL una din puținele companii de organizări evenimente atestate. Acest registru este disponibil on-line pe site-ul www.RegistrulArtelor.ro, fiind astfel pus la dispoziție tuturor celor care vor să se informeze dacă o instituție sau companie este sau nu înscrisă conform prevederilor legale.

Puteți contacta echipa Royal Models Agency pe pagina de Facebook sau pe site-ul www.royalmodels.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS