19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Târgul CONTEX: vizitaţi, comparaţi şi cumpăraţi!

Târgul CONTEX: vizitaţi, comparaţi şi cumpăraţi!

0
Târgul CONTEX: vizitaţi, comparaţi şi cumpăraţi!

Târgul CONTEX- „Modă şi Tradiții“ a revenit la Casa Tineretului, cu cele mai noi colecţii de toamnă! Începând de miercuri și până duminică, 29 septembrie, Târgul CONTEX vă așteaptă zilnic, între orele 10.00 – 19.00, la Casa Tineretului.

Aici găsiţi cele mai noi modele, la prețuri de producători sau distribuitori, pentru articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, piele, blană și produse hand made.

De 15 ani, producători din toată țara își dau întâlnire la Craiova pentru a vă prezenta ultimele noutăți vestimentare pentru toată familia.

„Camera de Comerţ şi Industrie reuneşte peste 30 de producători din toată ţara, cărora le mulţumim pentru încrederea pe care ne-au acordat-o şi nouă, şi cetăţenilor Craiovei.

Ca de obicei, în ultimii trei ani, acest eveniment are loc la Casa Tineretului. Aşteptăm publicul să se convingă de sloganul: vizitaţi, comparaţi şi cumpăraţi!

Prin acest eveniment, ne dorim să îi ajutăm pe producătorii noştri să se dezvolte.

Vom cumpăra cu toţii numai haine de import şi se vor pierde multe locuri de muncă din industria uşoară a României“, a spus George Moțățăianu, director Târguri şi Expoziții în cadrul Camerei de Comerţ și Industrie Dolj, instituţia care organizează Târgul CONTEX.

Produse de calitate, la preţuri fără concurenţă

Craiovenii care vor vizita târgul vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze produse de calitate, la preţuri fără concurenţă. „Am venit cu haine de damă, rochii, bluze, fuste, pantaloni şi jachete. Venim la Camera de Comerţ de cinci ani şi aducem de fiecare dată noutăţi. Preţurile încep de la 50 de lei pentru o bluză, sunt preţuri fără adaos de magazin. Preţul rochiilor începe şi de la 65 de lei şi ajunge la 150 – 200 de lei. Folosim materiale naturale şi avem modele care nu se găsesc în Craiova“, a spus Mădălina Stănescu, producător din Piteşti.


Tot din Piteşti a venit la Craiova şi Mariana Grosu, producător de marochinărie. Participă pentru prima dată la Târgul CONTEX şi spune că vrea să afle gusturile craiovenilor chiar de la ei.

„Avem o experienţă de peste 20 de ani în producţia de pielărie şi încălţăminte şi încercăm să cunoaştem direct gustul consumatorului. Noi fabricăm şi producem şi angro, dar vrem să ne apropiem mai mult de cerinţele publicului. De multe ori, culegi din piaţă în mod direct referinţe. Astfel, poţi să ştii cu ce să te îndrepţi către magazine ca angrosist. Toate produsele sunt din piele naturală, iar în ceea ce priveşte încălţămintea, avem un creator italian cu care colaborăm. Referitor la genţi, am venit pe piaţă cu modele apreciate de femei. Ştim că o femeie îşi doreşte ca o geantă să fie împărţită în anumite compartimente şi venim spre clientela noastră cu modelele pe care le aşteaptă. La genţi, preţurile pornesc de la 170 de lei şi ajung la 300 de lei“, a spus Mariana Grosu.

Reprezentantele sexului frumos care iubesc bijuteriile lucrate manual le pot găsi la Târgul CONTEX, în spațiul expozițional al Casei Tineretului.

Târgul CONTEX, 15 ani de perseverență și speranță pentru 30 de firme care continuă să creadă că toţi cetățenii Craiovei merită mai mult!