17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajE-TWOW lansează trotineta Booster GT

E-TWOW lansează trotineta Booster GT

E-TWOW a anunțat oficial lansarea noului model de trotinetă electrică: Booster GT. Evenimentul de lansare va avea loc în showroomurile din Craiova, București și Cluj, miercuri, 28 august 2019, începând cu ora 11.00.


În cadrul evenimentului de lansare, clienții care vizitează showroomul din Craiova de pe strada Calea București, nr. 21, Bl. 15 A pot testa performanța noii trotinete și vor avea totodată ocazia să plaseze precomenzi. Noul model de trotinetă face parte din generația a treia de trotinete E-TWOW și va reprezenta vârful de gamă al brandului E-TWOW, depășind cu mult performanțele generației a doua.

Ce aduce nou modelul Booster GT?

Principala îmbunătățire a noii trotinete E-TWOW constă în motorul de 700 W care permite trotinetei să atingă o viteză maximă de 40 km/h. Motorul mai puternic aduce și un cuplu mai mare, ceea ce va ajuta utilizatorii de trotinete să urce rampele cu mai multă ușurință.

Baterie îmbunătățită

Booster GT vine și cu o baterie îmbunătățită, care îi conferă o autonomie impresionantă de până la 50 km. Designul trotinetei a suferit și el câteva îmbunătățiri. Noua trotinetă este la fel de ușor de manevrat și aproape la fel de ușoară ca modelele anterioare. Vine însă cu o platformă mai mare, care îi conferă un plus de stabilitate, și cu un sistem de pliere mai ușor de folosit.

Noua trotinetă păstrează atributele care au consacrat brandul E-TWOW

Trotinetele E-TWOW au fost primele vehicule pe două roți care au folosit sistemul de recuperare a energiei kinetice (KERS), sistem care se folosea inițial doar la mașinile de Formula 1. Totodată, E-TWOW a fost prima companie din lume care a folosit un bloc de comunicație ce combină funcțiile de accelerație și frânare, afișând totodată temperatura ambientală, procentul bateriei, senzorii de lumină și alte informații utile. Noul Booster GT integrează tehnologiile care au adus recunoaștere internațională brandului E-TWOW, îmbunătățind atributele care contează cel mai mult pentru utilizator: viteză, autonomie și stabilitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS