14.1 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Centrul de Excelență în Rinologie, servicii de sănătate la cele mai înalte standarde

Centrul de Excelență în Rinologie, servicii de sănătate la cele mai înalte standarde

Centrul de Excelență în Rinologie Craiova se adresează pacienților cu afecțiuni ORL. Aceștia beneficiază de competența unui colectiv excepțional de medici specialişti şi primari ORL care oferă servicii de sănătate atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Centrul dispune de cel mai modern și complet echipament pentru endoscopie și fibroscopie ORL, permițând astfel un diagnostic de certitudine, rapid și corect. Prin examinarea endoscopică a organelor din sfera ORL (nas, gât, urechi, laringe, faringe) se pot depista boli grave, aflate la debut (ne referim aici, în primul rând, la tumori).

Sistemul endoscopic de examinare aflat în dotarea Centrului permite supravegherea în dinamică a afecțiunilor depistate, astfel încât tratamentul să poată fi adaptat modificărilor apărute.
Facem precizarea că două astfel de sisteme endoscopice la standarde europene se află în dotarea Centrului, astfel încât timpul de așteptare pentru pacienți să fie cât mai mic.

Servicii medicale decontate de CAS Dolj

Pacienții beneficiază de servicii medicale gratuite decontate de CAS Dolj. Centrul de Excelență în Rinologie oferă spitalizare de zi ORL, tot în contract cu CAS Dolj. Acesta este un serviciu gratuit de care pot beneficia toți pacienții asigurați care necesită investigații amănunțite, complexe, pentru diagnosticarea unei afecțiuni ORL.

Centrul se află în relație contractuală cu SIGNAL IDUNA, persoanele cu asigurări private la această firmă beneficiind, de asemenea, de gratuitate pentru toate investigațiile, precum și pentru intervențiile chirurgicale.

Ești amețit? Centrul de Excelență în Rinologie este singurul din Oltenia care te poate ajuta

Dotat cu aparatura necesară şi beneficiind de personal specializat, Centrul de Excelență în Rinologie diagnostichează amețelile. Echipa medicală a Centrului a inițiat un program prin care își propune să contribuie la conștientizarea problemelor pe care ameţelile și tulburările de echilibru le pot crea la orice vârstă.

Vrem astfel să accentuăm faptul ca amețeala este o problemă ce poate fi rezolvată, în cele mai multe cazuri, de medicul ORL.

Programul cuprinde investigare otoneurologică, urmată, unde este cazul, de manevre de repoziționare a otoliților, ceea ce asigură calmarea crizei severe de vertij. Totodată, se stabileşte strategia terapeutică – exercițiile necesare, tratamentul medicamentos. Toate acestea permit îmbunătățirea echilibrului și mersului.
Centrul de Excelență în Rinologie se află într-o locație ușor accesibilă, pe strada Severinului, bl. C2 (la intersecția cu bulevardul Tineretului). Pentru a găsi ușor se tastează pe google maps „Centrul de Excelență în Rinologie“. Pentru programări, sunaţi la 0351.444.744.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Coreea de Nord a împuşcat un sud-coreean în apele...

Forţele nord-coreene au împuşcat mortal un sud-coreean...

ȘTIRI GdS

Care sunt costurile pentru pacienţii Covid internaţi la Infecţioase

Se face lumină în privinţa costurilor cu asistenţa medicală şi tratamentele necesare pentru pacienţii cu coronavirus. Gazeta de Sud a abordat subiectul...

Medicament nou aprobat pentru dermatita atopică

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a recomandat aprobarea extensiei indicației terapeutice pentru medicamentul Olumiant ( substanța activă baricitinib), pentru tratarea formelor moderate...

Cosmin Vasile: Dolj, continuăm împreună!

Stimați cetățeni, colegi și colaboratori, Este finalul unei campanii electorale dar, în același timp, este doar începutul pentru mine...

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC...

SC ICLAM ECOLOGIC SRL, cu sediul în Oraș Scornicești, România, Str. GIURGIULUI nr. 37, Sat Margineni Slobozia,...

Profesorul Alexandru Gîdăr (PNL): Votaţi pentru dezvoltarea judeţului Dolj...

Profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, face apel la locuitorii Craiovei şi ai întregului judeţ...

ANIȘOARA STĂNCULESCU, candidat PMP la Primăria Craiova: ”Am soluții...

An  după an, orașul nostru se confruntă cu aceleași probleme legate de energia termică, mai ales la venirea sezonului rece.