19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEurodinamic propune gama premium de motoutilaje în 2017

Eurodinamic propune gama premium de motoutilaje în 2017

Progresul tehnologic este constant în toate domeniile, iar utilajele pentru agricultură, grădinărit sau construcții nu fac excepție. Și pentru că ne aflăm la început de sezon, este bine de știut că Eurodinamic Craiova aduce în acest an utilaje premium pe piața din Oltenia, care vin la pachet cu o garanție de trei ani, eficiență și cu rezultate vizibile. „Am decis ca în acest an să aducem în magazinele noastre utilaje premium, să ne concentrăm pe produse cu un raport preț-calitate foarte bun. Spre deosebire de alte firme, care oferă produse foarte ieftine, dar necalitative, am decis să mergem pe o gamă superioară, deoarece o alegere inteligentă și înțeleaptă este cea gândită ca investiție pe termen lung. Iar durata de viață și rezultatele vin o dată cu calitatea“, spun reprezentanții Eurodinamic, distribuitor autorizat de produse marca STIHL și VIKING pe piața de profil din Oltenia, cu o tradiție de peste 12 ani.

„Produsele trebuie completate de asistență specializată“

Pe lângă produsele premium, Eurodinamic asigură și suport specializat. Filosofia companiei este să le ofere clienților o soluție completă, nu un simplu produs, astfel că cei care achiziționează motosape, motocultoare, motocoase și alte produse din magazinele Eurodinamic beneficiază de suport tehnic, de punerea în funcțiune a utilajelor și instructaj. „Sunt utilaje de mare putere cu părți mobile, iar pentru siguranța clientului este necesar un minim training, ca să știe sa le pornească, să le mânuiască și, pentru prelungirea duratei de viață, să le întrețină. Din experiența noastră de peste 12 ani, putem spune că 98% din produsele ce vin în service au probleme din cauza utilizării necorespunzătoare“.

Reduceri și oferte la motocoase și alte utilaje

Anii 2015-2016 au fost marcaţi de investiții de 300.000 euro pentru modernizarea celor șase puncte de vânzare și service, dintre care trei în Craiova, unul în Băilești, unul în Filiași și unul în Slatina. În acest moment, magazinele și punctele de service respectă standardul „Visual Merchandising“ impus de germanii de la STIHL, ceea ce înseamnă cele mai înalte standarde de prezentare si servisare a produselor. „Îndrăznim să spunem că putem repara aproape orice marcă de motoutilaje“, spun cei din echipa companiei, prin prisma anilor de experiență acumulați.
E important de știut că, în acest an, rețeaua de magazine vine cu o serie de oferte și reduceri. Pentru întreținerea spațiilor verzi, magazinele Eurodinamic oferă reduceri de 30% la cele mai vândute motocoase marca Stihl – FS 38 la 599 lei și FS 55 la 899 lei. Printre ofertele Eurodinamic se mai numără și prețuri speciale la utilaje premium, precum motosapele MS6580 și Rotakt Rog 75 Eco la 1.699 lei sau motocultorul CF7100 la 2.149 lei.
Eurodinamic este o rețea de magazine speciali­zate care comercializează utilaje de construcții, utilaje pentru grădinărit și pentru mica agricultură la cele mai înalte standarde, cu accent pe produse din gama Stihl, lider de piață la nivel mondial, cu o tradiție de 90 de ani.
Clienţii sunt aş­tep­­taţi să afle mai multe și să ceară sfatul specialiștilor într-unul dintre magazinele situate la următoarele adrese: b-dul Nicolae Romanescu nr. 101B (vizavi de Petrom), b-dul Nicolae Titulescu nr. 317ab (lângă SIF Oltenia), b-dul Tineretului nr. 79 (lângă Kaufland Craioviţa), b-dul Victoriei nr. 75 (lângă RDS) Băileşti, b-dul Emil Racoţeanu nr. 163A (vizavi de şcoală), Filiaşi, şi în Piaţa Gării, bl. 4, sc. D, parter, Slatina. De asemenea, ei pot comanda produsele și de pe unul dintre site-urile: motosape-motocoase.ro, agromoto.ro, http://agropro.ro/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS