15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri2 îndrumări pentru a scăpa de executarea silită la KRUK

2 îndrumări pentru a scăpa de executarea silită la KRUK

Comunicarea ineficientă, informațiile primite parțial sau din surse nesigure, teama de a i se cere să plătească mult peste puterea sa financiară, toate acestea pot conduce o persoană cu datorii la executare silită. Una dintre cele mai cunoscute companii de colectare a datoriilor este KRUK România. De peste 15 ani pe piața din România, acești specialiști au dezvoltat mai multe soluții pentru clienții cu datorii, astfel încât să își recâștige rapid libertatea financiară.

Îndrumări pentru clienți: cum să scape de executarea silită

KRUK îndrumă clienții să contacteze angajații companiei pentru a le oferi o posibilitate de eșalonare a datoriei în rate. Acest lucru ar trebui să se întâmple înainte de a se ajunge la executare. Din păcate, mulți oameni cu datorii își dau seama că riscă să li se pună poprire pe venituri sau să li se înstrăineze bunurile, de-abia atunci când primesc o notificare în acest sens. Totuși, chiar și în acel moment ei mai pot scăpa de executare, contactând biroul executorului judecătoresc sau angajații companiei de recuperare și solicitând să semneze un acord de plată în rate eșalonate pe o anumită perioadă. Sunt mult mai multe soluții pentru clienții care nu au primit încă o notificare de executare silită:

Soluții pentru a nu se ajunge la executare silită

Semnarea unui angajament de plată și beneficiile lui

Clienții cu datorii sunt îndrumați să își creeze un cont pe e-kruk.ro pentru a afla totul despre datoria lor. Platforma este foarte flexibilă, putând fi accesată de pe orice dispozitiv. În contul de utilizator clienții au posibilitatea de a-și seta singuri ratele lunare pe care doresc să le plătească. Odată setate ratele, pot genera și semna online, un contract prin care își iau angajamentul să plătească lunar datoria. Acest act se numește angajament de plată.

Semnarea unui angajament de plată le poate aduce clienților mai multe beneficii:

KRUK organizează adesea concursuri pentru clienții care aleg să își plătească online datoria, în baza unui angajament de plată. Aceștia încă mai pot participa la concursul „1 plată 1 șansă”, până pe 16 noiembrie 2022. Premiile constau în vouchere de 500 lei pe care îi le pot folosi pentru diverse cumpărături prin eMAG. Detaliile concursului sunt prezentate pe e-kruk.ro.

Tot cei care aleg să semneze un angajament de plată se pot înscrie și în programul Dorințe Împlinite( link catre Dorinţe Împlinite, programul de beneficii de la KRUK) . Beneficiile acestui program constau în punctele de loialitate pe care clienții le primesc la fiecare plată. Aceste puncte se transformă în bani, cu care ei pot face diverse achiziții din hypermaket-uri, organizatori de evenimente sau alți parteneri( nu inteleg). Cel mai important avantaj este că pot plăti următoarea rată cu aceste puncte, folosind codul cadou „Plătește rata KRUK”. Pe site-ul ro.kruk.eu există mai multe informații despre programul Dorințe Împlinite.

Avantajele unei discuții cu un angajat KRUK

Pe site-ul ro.kruk.eu sunt mai multe modalități de contact: formular de contact, număr de telefon, chat sau funcția de reapelare rapidă și gratuită. Un angajat al acestei companii îi poate oferi unui client toate informațiile necesare legate de datorie, cum să își facă un cont eKRUK, etc. Un client poate plăti rata datoriei chiar prin telefon, în timpul discuției cu un angajat al companiei. De asemenea, poate întreba de discounturi, concursuri sau alte oferte de care poate nu a aflat încă.

Mai multe detalii despre cum se poate scăpa de executare silită sunt disponibile aici: https://ro.kruk.eu/clienti-cu-datorii/ghid/sfaturi/cum-puteti-evita-o-executare-silita

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS