17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDiversificarea activităţii BSC Consultyng prin achiziţia unei linii tehnologice de fabricare a betonului

Diversificarea activităţii BSC Consultyng prin achiziţia unei linii tehnologice de fabricare a betonului

Tipul materialului: Comunicat de presă

Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA ACTIVITATII BSC CONSULTYNG PRIN ACHIZITIA UNEI LINII TEHNOLOGICE DE FABRICARE A BETONULUI

Numele beneficiarului: BSC CONSULTYNG SRL

Obiectivele general al proiectului: Dezvoltarea activitatii si cresterea competitivitatii economice a firmei prin asimilarea progresului tenologic si gestionarea lui in mod eficient a resurselor, in contextul actual al dezvoltarii durabile si in acord cu tendintele europene. Acest obiectiv este in concordanta cu obiectivul specific prioritar al acestei axe, respectiv cel de consolidare a pozitiei pe piata a intreprinderilor mici si mijlocii in domeniile competitive identificate in Strategia Nationala de Competitivitate si Planurile Reginonale de Dezvoltare. Prin implementarea proiectului va reusi sa atraga un numar important de clienti, din diverse sectoare si domenii, precum si oferirea de servicii complete aceluiasi client.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Achizitia de bunuri si servicii: statie de betoane (1 buc), autobetoniera (1 buc), grup electrogen (1 buc), set compus din doua panouri fotovoltaice (1 buc), informare si publicitate (1 buc; comunicat anunt incepere si incheiere proiect (aparitii scris+online), afis de dimensiuena A2, placa permanenta, autocolante , realizare materiale publicitare).
  2. Cresterea numarului de angajati: Investitia prevede cresterea numarului mediu de salariati cu 5 persoane ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului. Angajarea a 5 muncitori pe urmatoarele posturi (1 tehnician, 1 economist, 2 soferi cu permis de conducere categoria C, 1 muncitor necalificat).

Valoarea totala a proiectului: 1 411 351.97 lei

Finantarea nerambursabila: 947.719,82 lei

Valoare contributiei europene(FEDR): 805.561,84 lei

Rezultatele proiectului:

  1. Au fost achizitionate toate bunurile propuse prin proiect.
  2. A fost crescut numarul de salariati ai societatii cu 5 persoane.

Impactul proiectului: consta in cresterea nivelului tehnic de dotare al societatii BSC CONSULTYNG SRL prin achizitionarea unor echipamente performante, destinate sa eficientizeze activitatea de fabricare a betonului.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.10.2020 – 30.06.2022

Codul MySMIS: 134113

BSC CONSULTYNG SRL, in calitate de beneficiar, anunta finalizarea implementarii proiectului cu titlul “ DIVERSIFICAREA ACTIVITATII BSC CONSULTYNG PRIN ACHIZITIA UNEI LINII TEHNOLOGICE DE FABRICARE A BETONULUI” , proiect finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020.

BSC CONSULTYNG SRL

Bosoanca Silviu Cosmin, Administrator

Tel: 0761.656.418/ E-mail: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS