27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă: Finalizare proiect ,,Achizitie echipamente cu tehnologie moderna la SC PT&DS IMPEX SRL”

Comunicat de presă: Finalizare proiect ,,Achizitie echipamente cu tehnologie moderna la SC PT&DS IMPEX SRL”

Data: 24.06.2022

Finalizare proiect ,,Achizitie echipamente cu tehnologie moderna la SC PT&DS IMPEX SRL”

SC PT&DS IMPEX SRL, cu sediul în municipiul Tg.Jiu, Aleea Paltinis nr. 13, judet Gorj, anunță finalizarea proiectului „Achizitie echipamente cu tehnologie moderna la SC PT&DS IMPEX SRL , COD SMIS 131528, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, in calitate de Autoritate De Management şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia , în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 506.242,13 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 340.476,81 lei (valoarea nerambursabila acordata din FEDR fiind de 289.405,29 lei, iar valoarea nerambursabila acordata de la bugetul national fiind de 51.071,52 lei) .

Proiectul a fost implementat în Municipiul Tg. Jiu, pe o durată de 35 luni, respectiv intre data de 01.08.2019 si 30.06.2022.

Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii economice si productivitatii muncii, cresterea eficientei in cadrul SC PT & DS IMPEX SRL prin introducerea de tehnologii noi, de ultima generatie, pentru dezvoltarea procesului de productie, cresterea valorii adaugate.

Obiectivele specifice proiectului: crearea capacitatii de productie mobilier la SC PT & DS IMPEX SRL ; scaderea ratei somajului prin crearea de noi locuri de munca.

Rezultate implementare: a fost creata capacitatea de productie mobilier la PT& DS IMPEX SRL ; au fost create 2 locuri de munca in regiunea SV Oltenia.

Impactul proiectului la nivelul regiunii: dezvoltarea sectorului de productie mobilier in regiunea SV Oltenia.

Date de contact:

Nume persoana contact: Pîrvu Constantin Funcţie: administrator; Tel:0744524710, E-mail: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS