30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăBani & AfaceriOferta verii pentru garduri prefabricate din beton, la Ray Prefabricate

Oferta verii pentru garduri prefabricate din beton, la Ray Prefabricate

Gardurile prefabricate din beton au ajuns rapid în topul preferinţelor clienţilor din domeniul amenajărilor exterioare. Paleta largă de modele, alături de longevitatea lor le-au impus rapid pe piaţă. Aceste produse vin la pachet şi cu multe alte avantaje practice, explică reprezentanţii Ray Prefabricate, o companie care face parte din grupul de firme Ray, având la origine firma SC RAY Consulting SRL, un nume sonor în domeniul proiectării de construcţii civile, industriale şi agricole.

Specialiştii Ray Prefabricate spun că acest tip de garduri sunt alese adesea pentru că nu necesită eforturi pentru întreţinere, se montează mai uşor şi mai rapid ca alte tipuri de gard şi au şi o rezistenţă mare la factorii externi.

“Gardurile prefabricate din beton sunt şi estetice, şi durabile. În plus, nu implică eforturi de întreţinere. Nu sunt afectate de insecte, precum gardurile din lemn, nu necesită vopsire periodică, iar pe termen lung se dovedesc mai rezistente. Practic, produsul nu necesită investiţii ulterioare”, spun reprezentanţii RAY Prefabricate.

Firma are deja 20 de ani de activitate, iar echipa din spatele său este compusă din arhitecţi şi ingineri. Cunoştinţele şi vasta experienţă în domeniu ale specialiştilor sunt principala garanţie a calităţii produselor.

Pentru că modelele sunt numeroase, ele se încadrează în orice zonă, alături de orice tip de construcţie, fie că vorbim de mediul urban sau de cel rural, de construcţii tradiţionale sau moderne.

“Gardurile prefabricate din beton sunt o alegere optimă atunci când vine vorba de împrejmuirea casei sau a unei zone comerciale, deoarece vin într-o gamă foarte variată de modele, sunt uşor de vopsit şi personalizat, sunt extrem de stabile, indiferent de înclinaţia solului. Durabilitatea lor le face foarte rentabile. După 50 de ani, ele încă rezistă.

La fabricarea plăcilor prefabricate şi stâlpilor se foloseşte armătură. În plus, aceste garduri sunt uşor de combinat cu elemente din fier forjat pentru efecte estetice deosebite”, transmite echipa Ray.

Protecţie şi siguranţă

Pe lângă toate aceste avantaje, gardurile prefabricate oferă şi siguranţă, fiind eficiente împotriva efracţiei.

“Un alt beneficiu este că un gard prefabricat oferă o intimitate sporită, spre deosebire de alte tipuri de garduri, dar şi o protecţie ridicată”, menţionează specialiştii Ray Prefabricate.

Gardurile prefabricate sunt de asemenea excelente bariere împotriva zgomotului sau a vântului.
Toate aceste avantaje au făcut ca acest tip de garduri să îşi consolideze poziţia pe piaţă şi să devină o opţiune importantă pentru proiectele rezidenţiale şi comerciale, în ultimii ani.Pentru informaţii suplimentare legate de modele şi montaj, consultanţii Ray Prefabricate pot fi contactaţi la numărul de telefon 0766 578 368.

Oferta verii la RAY Prefabricate – prețuri/metru liniar pentru toate modelele de gard cu înălțime finala de 2 metri:
145 ron preț fără montaj
195 ron preț cu montaj (clientul asigură materialele pentru fundaţie)
Pentru detalii suplimentare, puteţi vizita site-ul www.rayprefabricate.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un copil de un an a căzut de la...

Un copil de un an și trei luni a...

ȘTIRI GdS