10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCONNECT.IT CRAIOVA powered by ENDAVA. EVENIMENT GRATUIT PENTRU PASIONAȚII DE TEHNOLOGIE

CONNECT.IT CRAIOVA powered by ENDAVA. EVENIMENT GRATUIT PENTRU PASIONAȚII DE TEHNOLOGIE

EVENIMENTUL VA AVEA LOC PE 12 MAI, LA HOTEL RAMADA PLAZA DIN CRAIOVA

Endava, compania britanică de software, organizează o serie de 12 evenimente în care își propune să aducă împreună și să faciliteze schimbul de experiență pentru profesioniștii IT din comunitățile tech din patru țări din Europa Centrală. În România vor avea loc 6 evenimente în orașe diferite din țară, cel de-al doilea eveniment fiind la Craiova.

Întâlnirea de la Craiova, Faster, better, reactive-er va avea loc pe data de 12 mai și se va desfășura la Hotel Ramada Plaza, începând cu ora 18.00, oferindu-le pasionaților de tehnologie șansa de a înțelege cum pot face lucrurile mai bine și mai rapid, dar și de a asista la prezentări și dialoguri care urmăresc importanța conectivității, a evoluției și a schimbării în zona tech.

Călin Constantinov, Development Discipline Lead, Laurențiu Spilcă, Senior Development Consultant, autor al cărților „Spring Security in Action” și „Spring Start Here” și Sorin Ovidiu Blaga, Senior Development Lead, vor aborda subiecte precum: procesarea datelor în timp real cu ajutorul bibliotecii virtuale Project Reactor, punctând specificațiile operațiunilor pe fluxuri reactive și cum funcționează acestea în sistemul Java, dar și exemple practice care urmăresc crearea de aplicații reactive cu ajutorul platformei de dezvoltare Angular.

Cei care vor să participe o pot face gratuit prin înregistrarea pe platforma dedicată până pe 11 mai.

Zona în care activăm, scena IT este un mediu dinamic, aflat în continuă evoluție și schimbare. De aceea, să fii conectat la tot ceea ce este nou nu mai este demult un hobby, ci a devenit un mod viață și chiar de lucru. Prin Connect.IT Craiova vrem să aducem împreună pasionații de tehnologie și experțiidin zona de tech, să deschidem dialoguri pe subiecte reale, punctuale și să oferim, dar și să găsim soluții împreună”, a menționat Roxana Perju, People Experience Manager Craiova.  

Prin seria de evenimente Connect.IT, Endava aduce în fața comunităților de profil experți IT din diverse domenii precum dezvoltare software, testare sau managementul aplicațiilor.  

Pentru noi investițiile în angajații noștri, dar și în comunitățile locale au fost mereu o prioritate și ceea ce ne definește în industrie. Astfel, continuăm să susținem pasionații de inovație și tehnologie din regiunea noastră prin evenimente dedicate, unde specialiști cu o vastă experiență din zona de tech vor împărtăși din cunoștințele lor. După o perioadă de întâlniri online, readucem aceste inițiative în comunitățile locale, cu seria de evenimente Connect.IT, unde pasionații de IT vor avea ocazia să interacționeze și să învețe de la experții în domeniu. Accesul la evenimente este gratuit pentru că ne dorim să fim aproape de comunitățile noastre din întreaga regiune și să le oferim informații și experiențe valoroase”, a declarat Monica Daliu, Regional Head of People Development and Recruitment. 

Întâlnirile Connect.IT vor continua în alte patru orașe din România:

  • 26 mai – Brașov
  • 9 iunie – Sibiu  
  • 16 iunie – Târgu Mureș  
  • 23 iunie – Suceava

Mai multe detalii despre temele abordate în fiecare oraș și modalitățile de înscriere, vor fi publicate în curând pe pagina de social media ale Endava. 

Despre Connect IT  

Concept powered by Endava, Connect.IT este o serie de evenimente dedicate comunității tech cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect.IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici. Seria de evenimente va ajunge inclusiv în locațiile noi ale Endava din România, Moldova, Bulgaria și Polonia. 

Despre Endava  

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții.   

Endava avea 10.391 de angajați la data de 31 decembrie 2021, în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS