22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCONTA&SCASP SRL anunță finalizarea proiectului S.I.C.A.F.A.

CONTA&SCASP SRL anunță finalizarea proiectului S.I.C.A.F.A.

COMUNICAT DE PRESĂ – CONFERINȚĂ DE ÎNCHIDERE PROIECT „S.I.C.A.F.A”

CONTA&SCASP SRL anunță finalizarea proiectului „SERVICII INTEGRATE DE INFORMARE SI CONSILIERE AGRICOLA PENTRU FERMIERI IN VEDEREA CONSTITUIRII DE FORME ASOCIATIVE, IN REGIUNILE AGRICOLE DIN OSTROVENI, DABULENI, SADOVA SI CALARASI – S.I.C.A.F.A.”.

Conferința de închidere a proiectului va avea loc miercuri, 06 aprilie, ora 16.30, în comuna Călărași, jud. Dolj, strada Stadionului, nr. 27.

Proiectul este finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020, Programul LEADER – implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Obiectivul general al proiectului a fost inițierea și dezvoltarea unui program complex de sprijin și îndrumare, prin servicii integrate de informare și consiliere (consiliere economică, consiliere privind funcționarea formelor asociative, consiliere juridică și consiliere privind accesul la finanțare) în vederea constituirii de forme asociative în regiunile rurale de S/E ale județului Dolj, pe teritoriul GAL VDS.

Obiectiv specific 1: Servicii integrate de informare și consiliere de specialitate în vederea creșterii indicatorilor economici și de mediu, în scopul generării de beneficii active.

Obiectiv specific 2: Dezvoltarea competențelor necesare pentru agricultorii care sunt implicați în activități de profil, în vederea practicării unui management durabil si a valorificării eficiente a produselor.

Beneficiarii proiectului S.I.C.A.F.A sunt reprezentați de fermieri activi, deținători de păduri, alți gestionari de terenuri si IMM-urile din zonele rurale – fermieri înregistrați (persoane fizice cu domiciliul in teritoriul GAL- înregistrate ca fermieri activi si/sau persoane fizice – reprezentanți legali ai persoanelor juridice) care își desfășoară activitatea pe teritoriul GAL VDS – regiunile agricole OSTROVENI, DABULENI, SADOVA SI CALARASI.

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare vă rugam să ne contactați prin e-mail, la adresa [email protected] sau la nr. de telefon 0720.202.392 (persoana de contact – Mirela Marin)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS