12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGardurile prefabricate, apreciate pentru durabilitate şi estetică

Gardurile prefabricate, apreciate pentru durabilitate şi estetică

Gardurile prefabricate din beton au cucerit repede terenul amenajărilor exterioare, fiind preferate adesea pentru durabilitatea şi estetica lor. Modelele variate, împreună cu alte avantaje practice, le-au impus rapid pe piaţă.

“De multe ori, oamenii îşi doresc un gard frumos şi rezistent, care să nu implice eforturi de întreţinere. Şi, dacă s-ar putea, să fie montate cât mai uşor şi rapid. Iar gardurile prefabricate vin cu aceste beneficii. Nu sunt afectate de insecte, precum gardurile din lemn, nu necesită vopsire periodică, iar pe termen lung se dovedesc mai durabile”, spun reprezentanţii RAY Prefabricate, o firmă cunoscută pe plan local pentru acest tip de produse.

RAY, 20 de ani de experienţă pe piaţa locală

RAY Prefabricate face parte din grupul de firme Ray, având la origine firma SC RAY Consulting SRL, un nume sonor în domeniul proiectării de construcţii civile, industriale şi agricole.

Firma are deja 20 de ani de activitate, iar echipa din spatele său este compusă din arhitecţi şi ingineri. Cunoştinţele şi vasta experienţă în domeniu ale specialiştilor sunt principala garanţie a calităţii produselor.

Preferate pentru uşurinţa instalării şi a întreţinerii

Gardurile prefabricate au început să devină din ce în ce mai îndrăgite în ultimii ani, pentru că sunt mai uşor de instalat şi nu necesită investiţii ulterioare, iar gama de modele este foarte largă. Modelele se încadrează în orice zonă, alături de orice tip de construcţie, fie că vorbim de mediul urban sau de cel rural.

“Gardurile prefabricate din beton sunt o alegere optimă atunci când vine vorba de împrejmuirea casei sau a unei zone comerciale, deoarece vin într-o gamă foarte variată de modele, sunt uşor de vopsit şi personalizat, sunt extrem de stabile, indiferent de înclinaţia solului. Durabilitatea lor le face foarte rentabile. După 50 de ani, ele încă rezistă.

La fabricarea plăcilor prefabricate şi stâlpilor se foloseşte armătură. În plus, aceste garduri sunt uşor de combinat cu elemente din fier forjat pentru efecte estetice deosebite”, transmite echipa Ray.

Protecţie şi intimitate

Pe lângă toate aceste avantaje, gardurile prefabricate oferă şi siguranţă, fiind eficiente împotriva efracţiei, şi sunt uşor de instalat faţă de alte garduri, cum sunt cele din cărămidă.

“Un alt beneficiu este că un gard prefabricat oferă o intimitate sporită, spre deosebire de alte tipuri de garduri. Iar modelele sunt foarte versatile, se pretează atât în zona urbană, cât şi în spaţiul rural”, menţionează specialiştii Ray Prefabricate.

Gardurile prefabricate sunt şi excelente bariere împotriva zgomotului sau a vântului.
Toate aceste avantaje au făcut ca acest tip de garduri să îşi consolideze poziţia pe piaţă şi să devină o opţiune preferată pentru proiectele rezidenţiale şi comerciale, în ultimii ani.

Pentru informaţii suplimentare legate de modele şi montaj, consultanţii Ray Prefabricate pot fi contactaţi la numărul de telefon 0766 578 368.

În această perioadă, clienţii care optează pentru garduri fără montaj beneficiază de o reducere de 10%.
Pentru detalii suplimentare, puteţi vizita site-ul www.rayprefabricate.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS