9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriZIZITO Orion – scuter cu certificat elvețian de siguranță pentru copii

ZIZITO Orion – scuter cu certificat elvețian de siguranță pentru copii

La alegerea unui scuter pentru copii, părinții au întotdeauna câteva priorități importante. Acesta trebuie să aibă o durabilitate ridicată, cel mai înalt nivel posibil de siguranță și, desigur, un raport excelent între preț și calitate. 

Copiii, pe de altă parte, sunt încântați de altceva: operare ușoară, plimbare lină, design atractiv și caracteristici interactive non-standard.

Trotineta pentru copii ZIZITO Orion îndeplinește toate aceste cerințe fundamentale și face asta urmând cele mai înalte standarde de calitate elvețiene. Modelul are propriul certificat de siguranță de la SGS Elveția, care se bazează atât pe elementele structurale, cât și pe performanța scuterului la testele pe teren. 

Care sunt principalele avantaje ale ZIZITO Orion – vă spunem pe scurt în rândurile următoare.

Ghidon din aluminiu reglabil pe înălțime

Cadrul din aluminiu al scuterului ZIZITO Orion garantează atât rezistență, cât și ușurință. Se poate regla în funcție de înaltimea copilului, cu niveluri de 79, 84, respectiv 89 cm. 

Garantează navigarea stabilă în mișcare, siguranță la mersul pe terenuri problematice și compatibilitate deplină pentru capacitățile copiilor cu vârsta în jur de 5 ani și peste.

Mânere ergonomice din TPR

Pentru o tracțiune mai bună și o aderență cât mai confortabilă posibilă, ghidonul este realizat din cauciuc termoplastic – o formă de cauciuc sintetic care combină cele mai bune calități ale cauciucului și plasticului.

Materialul este antiderapant, iar designul este special conceput pentru a se potrivi perfect cu strângerea mâinii unui copil.

Roți durabile din poliuretan

Roțile din poliuretan garantează câteva avantaje principale și anume:

● Durată lungă de viață și rezistență ridicată la procese abrazive;     
 

● Posibilitate de transport fără probleme legate de greutate mare, în acest caz până la 50 kg.    
 

● Rezistență excepțională la oxigen, ozon, lumina soarelui, amplitudini de temperatură ridicată și condiții meteorologice dinamice;     
 

● Proprietăți excelente de izolare electrică;     
 

● Plimbare lină, silențioasă și ușoară pe diferite tipuri de suprafețe.     

Cu alte cuvinte: poliuretanul a câștigat pe bună dreptate titlul de cel mai preferat material pentru trotinete pentru copii, pur și simplu pentru că îndeplinește 100% din cerințele pentru acest tip de produs.

Frână confortabilă și sigură

Frâna ZIZITO Orion este amplasată pe roata din spate, unde copilul o poate folosi ușor fără să schimbe centrul de greutate. Este concepută pentru a oferi atât o reducere eficientă, cât și sigură a vitezei – nu prea bruscă, dar suficient de rapidă. 

Vă rugăm să rețineți că frâna nu poate reduce vitezele mari în mod imprudent pe teren în pantă. Pentru a vă proteja copilul de un accident, instruiți-l cu privire la limita de viteză și regulile de deplasare în siguranță prin tronsoane cu o înclinație abruptă. 

Distracție pentru copii

Desigur, pentru un scuter pentru copii aspectul este primordial. Cu ZIZITO Orion te poți bucura de: 

● Roți distractive strălucitoare în culori intense și vesele;     
 

● Design proaspăt în trei culori de bază – roz, albastru și roșu;     
 

● Detalii finale moderne și imprimeuri care conferă un aspect tineresc original.     

Convenabil pentru părinți

Nu in ultimul rand – scuterul pentru copii ZIZITO Orion este extrem de practic atat din punct de vedere al confortului cât și al bugetului.

● Se pliază ușor, cu doar câteva mișcări, fără a folosi unelte speciale suplimentare.     
 

● Dimensiunea sa compactă atunci când este pliat îl face ușor de transportat în toate tipurile de vehicule.     
 

● Permite depozitarea ușoară și convenabilă chiar și în casele cu spațiu limitat.     
 

● Are o perioada lungă de utilizare – din al cincilea an al copilului, pana la atingerea unei greutății maxime de 50 kg.     
 

● Vine cu o geantă textilă suplimentară de depozitare care previne colectarea murdăriei și a prafului.     
 

● Este oferit la un pret extrem de accesibil, care nu este în detrimentul calității, siguranței și durabilității.     

Astfel, o investiție bugetară ce merită făcută pentru ani de zile. Pentru că la ZIZITO Elveția, grija pentru calitate și pentru distracția celor mici nu mai este un privilegiu ci o plăcere accesibilă pe scală largă, cu garanția perfecționismului elvețian. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS