24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriE-TWOW România dă startul reducerilor de Black Friday

E-TWOW România dă startul reducerilor de Black Friday

Fenomenul Black Friday nu mai are nevoie de nicio introducere. Având în vedere că aduce cele mai bune prețuri din an, sărbătoarea reducerilor domină luna Noiembrie. Produsele cele mai cautate cu această ocazie sunt gadegeturile precum laptop-urile si smartphone-urile dar si vehiculele electrice pe 2 roți care au acaparat orașele în ultimii ani. E-TWOW Romania, producătorul autohton de trotinete electrice a desfășurat anual campanii de Black Friday și promite să se ridice si anul acesta la nivelul așteptărilor clienților. Mai mult decât atât, dacă în anii trecuți campania de Black Friday a ținut cel mult o saptamână, anul acesta clienții E-TWOW au parte de 2 săptămâni de reduceri.

Reduceri de până la 60% la întreaga gamă de produse

E-TWOW este un brand care se bucură de recunoaștere ca producător al celor mai bune trotinete electrice ultraportabile. Însă în magazinele E-TWOW gasiți o gamă mult mai largă de produse ce include și biciclete electrice, scutere electrice, trotinete electrice pentru copii și accesorii pentru vehiculele electrice. Anul acesta întreaga gamă de vehicule electrice și accesorii beneficiază de reduceri de până la 60%. Mai mult decât atât, clienții E-TWOW au parte și de cele mai convenabile modalitați de plată cu până la 18 rate fixe fără dobandă.

Clienții sunt așteptați în showroom să testeze vehiculele electrice

Întreaga gamă de vehicule electrice pe două roți poate fi văzută în showroomul E-TWOW din Craiova, de pe Calea Bucuresti, Nr 21, Bl 15 A, parter. Cea mai apreciată trotinetă E-TWOW este modelul GT care are cel mai mare cuplu pentru o trotinetă sub 13 kg. Foarte căutate în această perioadă sunt și bicicletele electrice. Bicicletele sunt preferate de persoanele care își doresc să facă și mișcare în timp ce se deplasează. Persoanele care vizitează showroom-ul E-TWOW au ocazia să și testeze trotinetele și bicicletele E-TWOW. Astfel cumpărătorii pot face o alegere informată.

Cel mai nou produs: Scuterul electric

Scuterele sunt o imagine comună pe strazile marilor orașe, însă scuterele electrice sunt o noutate binevenită în contextul cresterii pretului combustibilului. Fiind mai voluminoase, scuterele oferă o mai mare stabilitate decât trotinetele și bicicletele electrice. În plus, scuterele nu au nevoie să fie depozitate în casă. Se pot parca aproape oriunde și dispun de sisteme avansate de securitate. Bateriile detașabile de ultimă generație oferă o autonomie potrivită nu doar pentru oraș dar și pentru deplasări scurte între orașe.

Stocuri limitate de Black Friday

E-TWOW a pregatit un stoc generos pentru campania de Black Friday. Ofertele sunt totuși limitate la stocul disponibil. Asadar, pasionații de vehicule electrice pe 2 roți sunt sfătuiți să se grăbeasca dacă vor să găsească vehiculul dorit la reducere în culoarea preferată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS