14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSFERA angajează absolvent sau student la electronică, automatică sau electrotehnică

SFERA angajează absolvent sau student la electronică, automatică sau electrotehnică

Societatea SFERA SRL angajează un absolvent sau un student în an terminal, în specializările electronică, automatică sau electrotehnică.

Conform companiei, candidatul ideal trebuie să aibă abilităţi teoretice şi practice în domeniul industrial, precum utilizarea de aparate de măsură, osciloscop etc., citirea schemelor electronice, identificarea şi localizarea defectelor pentru un invertor de sudură, având ca bază de plecare schema electronică, cartea tehnică şi invertorul propriu-zis, remedierea prin înlocuirea componentelor defecte.
Cunoştinţele de limba engleză, permisul auto categoria B şi operarea pe calculator prezintă un avantaj pentru potenţialii candidaţi.
„Societatea noastră dispune de personal cu experienţă în domeniul precizat. Viitorul nostru coleg ar trebui sa aibă cunoştinţe minime despre cele enumerate anterior. Noi îi oferim oportunitatea să se perfecţioneze prin experienţa lucrului în echipă, într-o companie cu experiență în domeniu”, transmite echipa SFERA.

Mai multe informaţii pot fi obținute la numărul de telefon 0722350548, iar CV-urile se trimit la adresa de e-mail [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS