11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSpitalul de Psihiatrie Poiana Mare organizează concurs pentru magaziner debutant

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare organizează concurs pentru magaziner debutant

SPITALUL DE PSIHIATRIE, cu sediul în localitatea POIANA MARE, județul Dolj, str. Gării, nr.40, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de magaziner debutant în cadrul Serviciului Tehnic-Administrativ.

Condiții de studii și vechime :

  • Diploma de bacalaureat/diploma de absolvire a liceului/diploma de absolvire 10 clase sau diploma de absolvire a școlii generale
  • Vechime în activitate:- nu este cazul

Concursul va avea loc la sediul unității, cu începere din data de 23.09.2021, ora 10:00 și va consta în susținerea a două probe: probă scrisă și proba interviului.

Data limită până la care se pot depune dosarele de înscriere la concurs este 15.09.2021, ora 15:30.

Datele suplimentare referitoare la: documentele necesare, tematica, bibliografie, condiții generale și specifice de ocupare a posturilor, calendarul de desfășurare a concursului vor fi publicate pe portalul posturi.gov.ro, pe pagina de internet a institutiei http://www.spitalpoianamare.ro, în cotidianul Gazeta de Sud, precum și la avizierul unității.

Secretariatul concursului va fi asigurat de Serviciul RUNOS, prin reprezentant Vasile Anca-Mihaela – șef serviciu, tel.0251/235299, interior 23.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS