2.8 C
Craiova
joi, 28 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Afaceri de succes Topul Firmelor din Dolj. Excelența în afaceri, premiată online

Topul Firmelor din Dolj. Excelența în afaceri, premiată online

Firmele cu cele mai bune rezultate în anul 2019 au fost premiate și anul acesta de către Camera de Comerț și Industrie Dolj, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie. Premierea s-a făcut de la distanță, in mediul virtual, iar diplomele vor fi trimise prin poștă.

Ediția din acest an a Galei Topul Firmelor doljene ce vizează rezultatele anului 2019 s-a desfășurat într-un cadru inedit. Camera de Comerț și Industrie (CCI) Dolj a organizat evenimentul online, pe platforma ZOOM, din cauza restricțiilor impuse de autorități în pandemie. Participanții online din partea mediului de afaceri au fost în număr mult mai mic decât în anii în care Gala Topul Firmelor se organiza la un centru de evenimente.


“Anul 2020 a adus provocări majore pentru economie. Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Economia nu s-a oprit, asta pentru că dumneavoastră, oamenii de afaceri depuneți eforturile pentru identificarea soluțiilor de adaptare la nouă realitate, încercând noi oportunități de afaceri”, a transmis CCI Dolj către mediul local de afaceri.


Președintele CCI Dolj, Gabriel Vlăduț, a deschis evenimentul online pe ZOOM, felicitând firmele pentru performanțele obținute de mediul de afaceri, în anul 2019.

Firmele cu rezultate financiare bune, premiate virtual

La evenimentul online a fost transmis un mesaj de încurajare din partea conducerii Camerei de Comerț și Industrie a României, care îndemna mediul de afaceri la “prudență și optimism”, in perioada urmatoare. Mesajul a fost transmis cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la reînființarea sistemului cameral din România.

Firmă premiată la Topul Firmelor (Foto captura ZOOM)


Fără fastul evenimentelor similare din anii anteriori, ceremonia de premiere a mediului de afaceri nu a fost una de durată.
La cea de-a 27-a ediție a Topului Firmelor, ceremonia de premiere a firmelor doljene cu rezultate notabile în anul 2019 a fost una mult mai simplă. Antreprenorii nu au putut lua cuvântul, în timpul premierei, la fel că în alți ani. Lor li s-a dat posibilitatea să își expună discursurile la finalul evenimentului, dar niciun om de afaceri nu a intervenit.


La premierea propriu-zisă, diplomele acordate firmelor cu performanțe în afaceri au fost prezentate online, ca imagine. Iar reprezentanții CCI Dolj au precizat locul obținut de fiecare firma în top și la ce categorie au fost premiate.

Câte firme s-au clasat pe primele trei locuri

Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.638 firme din judeţ. Dintre acestea, 1.407 de firme ocupă locurile 1-3. Președintele CCI Dolj, Gabriel Vlăduț, a precizat pentru GdS, că societățile care se situează pe primele locuri s-au evidențiat printr-o cifra de afaceri mai mare și un profit mai mare, față de toți operatorii economici din acea categorie.


S-au acordat premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri peste 10 ani consecutiv.

Firmă premiată la Topul Firmelor (Foto captura ZOOM)


Printre indicatorii folosiţi la determinarea Topului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.
Topul Firmelor de anul acesta este structurat pe şapte domenii de activitate: Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură şi Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Risc mare de avalanşe în Munţii Făgăraş şi în...

Meteorologii avertizează că este risc foarte mare, de gradul...

ȘTIRI GdS

În Oltenia, 41.200 de beneficiari au primit tichete sociale

Peste 278.000 de pensionari de peste 75 de ani, cu venituri la nivelul indemnizației sociale, și persoane fără adăpost sau evacuate vor putea cumpăra...

Percheziţii la doi tineri acuzaţi că au tăiat anvelopele...

Poliţiştii doljeni au descins, astăzi, la domiciliile unor tineri din Filiaşi, cercetaţi pentru comiterea a două infracţiuni de distrugere. Este vorba de doi tineri de 26 şi 27 de ani, care sunt acuzaţi că au tăiat anvelopele a două autoturisme. O altă percheziţie a fost făcută la domiciliul unui bărbat cu maşina căruia s-au deplasat cei doi suspecţi.

Accident grav la ieșire din Alexandria. Trei persoane, grav...

Trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în urma unui accident rutier produs astăzi la amiază, pe DN 52,...

Retailerul de parfumuri Douglas va închide 500 de magazine...

Douglas, cel mai mare retailer german de parfumuri din Europa, a raportat că vânzările au scăzut cu 6,4 la sută pentru cel mai recent...

Rămân fără serviciu angajați de la Salubritate după venirea...

Rămân fără serviciu angajați de la Salubritate SRL după venirea Iridex la Craiova? Ce spune primarul Lia Olguța Vasilescu, în ședința CL Craiova.
00:00:24

Bani falși găsiți de DIICOT în locuințele mai multor...

Procurorii DIICOT-S.T. Braşov au efectuat un număr de 28 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Brașov, Craiova, Ploiești și a judeţului Alba. Procurorii...