14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeÎn Craiova poţi cumpăra criptomonede cu bani cash, de la unul dintre liderii de pe piaţă

În Craiova poţi cumpăra criptomonede cu bani cash, de la unul dintre liderii de pe piaţă

Craiova este bine reprezentată pe harta tranzacţiilor cu criptomonede din România după ce antreprenori locali au înfiinţat LDV Crypto Exchange şi rețeaua de schimburi cu cash Crypto Spots.

La puțin peste doi ani de la înfiinţare, LDV Crypto Exchange se află deja în top trei platforme din ţară, cunoscând o evoluţie solidă pe piaţa criptomonedelor.

„Mai mult decât o investiție, criptomonedele sunt o tehnologie în curs de expansiune. Industria aceasta este aici să rămână și evoluează în mod constant, prin urmare, cu cât vă familiarizați mai devreme cu aceasta, cu atât mai mare este șansa de a beneficia de dezvoltarea și beneficiile viitoare ale acesteia”, e de părere Marius Morra, CEO LDV Crypto Exchange.

LDV oferă posibilitatea schimbului online, pe site-ul https://ldvbank.com/, unde oamenii pot depune EURO sau RON şi pot cumpăra sau vinde mai multe tipuri de criptomonede, printre care şi celebrul Bitcoin sau inovativul proiect românesc Elrond.

Crypto Spot by LDV, locul de unde cumperi criptomonede la ghişeu

Cealaltă direcţie de dezvoltare urmată de LDV este cea legată de schimburile de criptomonede cu cash.

„Crypto Spotul este alternativa creată de noi la ATM-uri de criptomonede, o premieră la nivel mondial, este locul unde poţi să mergi să cumperi sau să vinzi criptomonede cu RON cash. Ne-am inspirat în modelul de business de la Western Union – lucrăm în parteneriat cu colaboratori, de regulă case de schimb valutar. Noi furnizăm platforma, ei sediul și angajații. Le oferim astfel, fără să le creștem costurile, o sursă suplimentară de venit față de activitatea curentă dar și un plus de marketing, pentru că da, vor fi casa de schimb valutar “cool”, pregătită pentru viitor, care schimbă și criptomonede. Avem un sediu în Craiova unde se pot vinde sau cumpăra criptomonede cu bani cash”, adaugă Morra.

Crypto Spots, o alternativă la grupurile de schimb cash

Crypto Spots by LDV reprezintă deasemenea o alternativă la grupurile de schimb cash de pe Telegram sau localbitcoins, clienţii vor veni la un ghişeu unde un operator face operaţiunile pentru ei în deplină siguranţă.

„Avem un model de business diferit faţă de ATM-urile de criptomonede. Am realizat o inovație în acest domeniu astfel că noi putem face cu o tabletă de 1.000 de Ron același lucru pe care îl face un ATM care costă 10.000 de euro. Partenerii de regulă sunt case de schimb valutar, dar avem în Craiova propriul sediu, unde oricine poate cumpăra cu bani lichizi criptomonede, printr-un proces simplu şi rapid, care durează doar două minute”, adaugă Sabin Simionescu, CTO și cofondator al platformei. Acesta adaugă că scopul și provocarea LDV Crypto Exchange a fost, de la început, ca un client care intră în Crypto Spot să nu petreacă mai mult timp în casa de schimb decât la un ATM.

Sediul LDV, de unde se pot achiziţiona criptomonede, se află pe Strada Împăratul Traian Nr. 25.

Telefon LDV Crypto Exchange: 0771 155 408

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS