14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriŞtefan Mandachi, dupa scandalul de la Ditrău: ”O să deschid o franciză la Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput?”

Ştefan Mandachi, dupa scandalul de la Ditrău: ”O să deschid o franciză la Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput?”

Ştefan Mandachi se implică în scandalul de la Ditrău. Mesaj manifestat al omului de afaceri, potrivit Mediafax. Ştefan Mandachi se implică în scandalul de la Ditrău. Adica, acolo unde doi muncitori din Sri Lanka au stârnit o adevărată revoltă în rândul oamenilor din localitate.

Omul de afaceri din Moldova spune că dacă ar fi fost în locul patronului brutăriei din Ditrău nu ar fi renunţat la cei doi muncitori. Si asta indiferent de riscurile pe care le-ar fi implicat o asemenea decizie.

Ştefan Mandachi se oferă să îi angajeze el pe cei doi bărbaţi din Sri Lanka

Omul de afaceri a intervenit prompt, dupa scandalul de la Ditrău. Ştefan Mandachi se oferă să îi angajeze el pe cei doi bărbaţi din Sri Lanka la unul dintre restaurantele sale.

”Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aş fi renunţat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laş, deşi cine ştie ce nebuni l-au presat… Ştia cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluţie, dar n-aş fi renuţat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă. Ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toţi românii peste graniţe.

I-a hăituit şi pe angajaţi şi pe patroni, până a rămas ţărişoara golită. Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienţii sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locaţii în toată ţara. Ii pun şef de producţie la panificaţie şi postez poze cu mine şi cu ei în locaţie”, scrie omul de afaceri pe contul sau de Facebook.

Ştefan Mandachi spune ca va angaja muncitori straini la Sfântu Gheorghe

Ştefan Mandachi spune ca vrea sa respecte legea in tara sa. Vrea sa aduca muncitorii pe care ii doreste sa lucreze la Sfântu Gheorghe. „Cât despre cei 300 de inşi care ţipă înverşunaţi… mă şochează, Doamne fereşte! Doamne păzeşte! Nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abţin, deşi nu cred… P.S. O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deşi nu erau planificaţi! Asta ca să ştie nebunii cu gândire feudală şi să ne evite. Am voie să respect legea în ţara mea, nu?”, a fost mesajul manifest postat de Ştefan Mandachi pe contul său de Facebook.

Ştefan Mandachi este cunoscut opiniei publice dupa ce a construit un metru de autostrada. Gestul sau simbolic a facut inconjurul tarii. A fost o forma dee protest fata de faptul ca statul nu construieste autostrazi. El a fost initiatorul campaniei #sieu, care a cuprins intreaga tara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS