12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriConsultanţă pe resurse umane pentru IMM-uri

Consultanţă pe resurse umane pentru IMM-uri

Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (CLIMM) Craiova a organizat recent un seminar cu tema „Elaborarea unei strategii de dezvoltare a resurselor umane în cadrul unui IMM“ , parte a unui proiect finanţat în cadrul programului Phare 2004 – Coeziune Economică şi Socială – Dezvoltarea Resurselor Umane – Promovarea Capitalului Uman. Evenimentul a adunat peste 30 de participanţi, având ca scop prezentarea paşilor pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare a resurselor umane în cadrul unei instituţii private. Preşedintele CLIMM, Valentin Cristea, a precizat:

„Activităţile de consultanţă în domeniul dezvoltării resurselor umane sunt utilizate cu precădere de firmele mari. Oferta actuală de astfel de servicii nu este adaptată nevoilor specifice firmelor mici şi mijlocii, care nu posedă încă o cultură organizaţională în acest sens. România se confruntă cu o investiţie scăzută în formarea profesională continuă. Aceasta este considerată, în special de către firme, mai mult o cheltuială şi nu o investiţie“.

CLIM îşi propune să acorde asistenţă pentru activităţi ca: manager al sistemului calităţii, manager de resurse umane şi consultant în domeniul forţei de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS