10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj26 mai, vot pentru europarlamentare şi justiţie pentru România!

26 mai, vot pentru europarlamentare şi justiţie pentru România!

Alegerile europarlamentare de pe 26 mai sunt o primă confruntare absolut „legală“ dintre românii cu drept de vot şi cei care şi-au bătut joc de ei. Este ziua în care, fără a mai protesta şi fără a mai fi amendaţi, ameninţaţi, condamnaţi, bătuţi sau gazaţi pentru asta, oamenii pot decide, în sfârşit, cine merită să primească o lecţie dură şi cine are dreptul să reprezinte interesele României, cu demnitate, în Europa.

 

Candidatul PNL pentru europarlamentare, Rareş Bogdan, va fi pe 6 aprilie în Piaţa Teatrului Naţional din Craiova, locaţie în care sunt aşteptaţi toţi cei care cred în deviza „România în primul rând“. Asta pentru că, după multă vreme în care această ţară a fost guvernată de PSD şi mesajele sale antieuropene şi antidemocraţie, România merită să fie o prioritate şi să-şi redobândească privilegiul ca, prin oameni capabili, să-şi facă cinste din primul rând. Rareş Bogdan este propunerea PNL care descrie, pe scurt, un om civilizat, ancorat în realitate, motivat şi, pentru cei care toată cariera au lucrat prin mânării, un candidat enervant de corect.

 

Rareş Bogdan este croit după modelul românilor care nu au renunţat niciodată la luptă, la convingerile sale şi care, indiferent câte antipatii şi-a atras, a ales să puncteze, fără frică, fărădelegile, aroganţa şi incompetenţa celor care conduc ţara în prezent. Între candidaţii PNL şi cei ai PSD există o mare diferenţă de educaţie, viziune, bun-simţ, discurs, inteligenţă şi disponibilitate de a schimba lucrurile în bine.

Este momentul ca electoratul român, a cărui casă a devenit strada în ultimii ani, să discearnă cu simţ civic şi responsabilitate pe 26 mai şi să dea un semnal clar de stop clasei pesediste care cu disperare şi tupeu maltratează imaginea României la Bruxelles. PSD este un partid al limitării politice, care a trimis până acum în Parlamentul European personaje care au ajuns subiecte de bancuri şi care, mai grav, au stârnit, prin neprofesionalismul lor, dezgustul colegilor europeni.

 

România trebuie să-şi reconstruiască o imagine impecabilă şi să-şi respecte angajamentele europene, dar pentru asta, cetăţenii trebuie să fie fermi şi să pună o barieră clară prin vot candidaţilor PSD, care, după cum s-a văzut, din nou, a ordonat o turmă de persoane inculte, cu un vocabular sărac, persoane care resping perfecţionarea, care parazitează o listă spre a transmite aceleaşi mesaje comuniste comunităţii europene.

 

România merită mai mult decât nişte pesedişti care atunci când primesc cuvântul „să vorbească“ mai mult cu mâinile decât să pronunţe o frază în limba engleză. România merită reprezentanţi ca Rareş Bogdan, cu un aer de prospeţime, candidaţi precum cei ai PNL, care nu dau înapoi sub presiune şi care, atunci când îşi completează dosarele, nu anexează şi faptele penale care atârnă de funcţiile lor anterioare. Este nevoie de politicieni care să înţeleagă şi să respecte legile europene, aşa cum le respectă şi pe cele naţionale. Am asistat cu toţii, sideraţi, de prea multe ori la momente penibile create de pesedişti paraleli cu ocupaţia de parlamentari europeni.

 

Date fiind aceste coordonate, ieşirea la urne pe 26 mai este esenţială, mai ales că această dată va coincide şi cu referendumul pe justiţie, pe care preşedintele Klaus Iohannis l-a convocat pentru a stopa asaltul şi golăneala PSD. Prin orice metodă, PSD încă încearcă să modifice Codurile Penale în favoarea delincvenţilor şi corupţilor care azi umblă liberi pe străzi. Cu cât numărul românilor care vin la vot va fi mai mare, cu atât şansele ca PSD să izbândească devin minime.

 

Mario Ovidiu Oprea
Preşedinte PNL Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS