9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDescoperă cheia organizării unui eveniment de poveste la Plaza Wedding Open Day!

Descoperă cheia organizării unui eveniment de poveste la Plaza Wedding Open Day!

Echipa Plaza și cei mai buni furnizori din domeniu te așteaptă pe 14 aprilie 2019 la un eveniment de excepţie, pentru a descoperi cheia organizării unui eveniment de poveste.

Evenimentul Plaza Wedding Open Day este dedicat celor care își doresc să trăiască momente unice și memorabile. Sunt așteptați miri, nași și familiile acestora care au un eveniment planificat la una dintre locațiile Plaza sau toţi cei care sunt în căutarea unei locaţii pentru evenimentul lor, pentru prezentarea noului meniu, pentru a afla cele mai recente tendințe în materie de decorațiuni, aranjamente, candy bar sau chiar vestimentație, hairstyle și make-up.

Cei mai buni specialiști vor fi acolo pentru a vă consilia în organizarea corectă a zilei dumneavoastră speciale, abordând fiecare detaliu, oferind noi idei, răspunsuri și sfaturi utile pentru a obține un rezultat ireproșabil și o petrecere de neuitat! În plus, colaboratorii noştri vin cu oferte speciale pentru toate evenimentele ţinute în locaţiile Plaza.

De asemenea, puteţi vizita cele trei ballroom-uri selecte (Portobello, Atrium și Rapsodia), definite prin eleganță și rafinament, iar stilistica fiecărui element decorativ și arhitectural aduce modernismul la un alt nivel, creând o atmosferă caldă și plăcută.

Iar dacă planificați în curând o cununie, botez sau un eveniment corporate potrivit mediului de afaceri, atunci locațiile noastre sunt la fel de pregătite să vă ofere ambianța și organizarea de care aveți nevoie, departe de agitația orașului și cu o priveliște minunată.

În plus, avem oferte last minute de nerefuzat pe perioada evenimentului pentru datele disponibile în 2019, cu meniu all inclusive la 160 de lei!
Plaza Summer Club și Plaza Lake sunt spațiile unde veți avea parte de evenimente și emoții memorabile, într-o atmosferă și un confort desăvârșit, care cu siguranță vor fi pe placul invitaților!

Întâlnirea se va desfășura între orele 12.00 și 17.00, la Plaza Summer Club, Portobello Ballroom, zona Selgros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS