17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCriterii pentru alegerea anvelopelor de iarnă

Criterii pentru alegerea anvelopelor de iarnă

Știați că majoritatea şoferilor cred că anvelopele de iarnă trebuie montate abia la prima ninsoare? Această lacună în cunoștințele conducătorilor auto este una din cauzele accidentelor care sfârșesc cu decese. Aderența anvelopelor de vară crește odată cu temperatura și se deteriorează când termometrele indică sub 7 grade Celsius. De aceea, majoritatea producătorilor de anvelope sfătuiesc șoferii să își echipeze mașina cu anvelope de iarnă din octombrie până în aprilie.
Conform unui studiu făcut de Continental, anual, 1,25 milioane decese pe șosele pot fi prevenite. Cum? Prin alegerea cauciucurilor potrivite! Simbolul alpin (fulgul de nea pe munte) indică faptul că anvelopa oferă performanțe înalte în ceea ce privește siguranța și controlul pe zăpadă, gheață și în general în condiții de temperaturi scăzute. Simbolul „M+S“ (engl. Mud + Snow, trad. noroi+zăpadă) arată performanță superioară a anvelopelor normale pe zăpadă, cu referire la abilitățile de a porni sau a menține un vehicul în mișcare.
Pe lângă aceste două simboluri, frânarea pe ud, frânarea pe gheață și manevrabilitatea pe zăpadă sunt elemente cu o deosebită însemnătate când vine vorba despre alegerea anvelopelor adecvate. Șoferii nu ar trebui să neglijeze aceste aspecte, însă neavând cunoștințele necesare, aleg de multe ori varianta care ar putea pune în pericol viața personală sau chiar a familiei.
Sigemo vă garantează o consultare profesionistă în alegerea anvelopelor
Pregătirea autovehiculului corespunzător pentru sezonul de iarnă înseamnă apelarea la profesioniști, care sunt în măsură să sfătuiască și să ajute la alegerea cauciucurilor potrivite! Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul anvelopelor, jantelor și serviciilor auto, Sigemo vă stă la dispoziție în zece orașe din țară: Sibiu, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Deva, Galați, Brașov, Târgu Mureș și Alba lulia. Service-ul de anvelope și jante este partener oficial și distribuitor național al mărcilor de anvelope: Michelin – BF Goodrich – Tigar, GoodYear – Dunlop-Fulda – Sava – Debica – Kelly, Continental – Viking, Bridgestone – Firestone, Pirelli, Hankook, dar și unic distribuitor oficial în România al producătorului german de jante aliaj ușor RIAL. Cu un stoc de peste 80.000 de anvelope și 6.000 de jante distribuite în toate punctele de lucru din România și peste 150 de angajați la nivel național angrenați în procesele de distribuție, vânzare de anvelope și jante, montare, echilibrare, vulcanizare și service auto, Sigemo îți garantează o consultare profesionistă! În toate regiunile țării există unul sau mai mulți reprezentanți de vânzări regionali care gestionează portofoliul de peste 500 de dealeri. Pentru comenzi on-line, vă stăm la dispoziţie pe www.sigemo.ro.
Sigemo îşi măreşte echipa
Alătură-te și tu echipei Sigemo! Firma angajează colegi pentru posturile de mecanic auto, manipulant marfă sau montator de anvelope în Sibiu, cu cazare asigurată și salariu atrăgător! Pentru mai multe detalii, sună la 0730/ 015 001.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS