19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj”Shines’s Arts“, școala înființată din pasiune pentru muzică

”Shines’s Arts“, școala înființată din pasiune pentru muzică

Vă place muzica, sunteți talentați și pasionați de cântec? Căutați un loc în care să vă perfecționați vocea și auzul muzical, dar și să studiați un instrument muzical? „Shines’s Arts“ este locul în care muzica se face din pasiune și cu pasiune. Şcoala în care muzica se studiază după reguli atent stabilite și se predă de către profesioniști. „Shines’s Arts“ este un proiect care a apărut pe piaţa muzicală din Craiova din dorința de a oferi „aripi“ muzicale oricui își dorește acest dar.

„Fiind profesor de canto clasic la Liceul de Arte «Marin Sorescu» din Craiova și având și un concurs interjudețean în organizare, am realizat că sunt cereri pentru educarea vocii și auzului muzical, dar și pentru studiul unui instrument muzical, făcut în particular, nu în cadrul unei instituții de învățământ de stat. Experiența de 20 de ani de cântat pe scena Filarmonicii din Timișoara, iar mai apoi din Craiova, precum și experiența de profesor de specialitate în cadrul unui sistem de învățământ de stat m-au determinat să decid că este cazul să deschid propria școală, unde se studiază după o metodă și reguli atent stabilite după acești ani de experiență acumulată. Eu caut diamante neşlefuite, cărora să le scot la suprafaţă strălucirea, practic aceasta este menirea «Shines’s Arts»“, a spus Olga Şain, profesor de canto și managerul Școlii „Shines’s Arts“.
La „Shines’s Arts“, pe lângă canto-muzică uşoară şi populară, întâlnite şi la alte şcoli particulare, se învaţă și canto clasic. Cadrele didactice sunt atent selecționate și au în spate o pregătire de specialitate în domeniul în care predau. Este vorba de artiști ai Filarmonicii, cadre didactice de la Liceul de Arte ori de la Facultatea de Muzică sau studenți ai Facultății de Muzică din oraș.
Şcoala de muzică „Shines’s Arts“ aduce şi noutăți pe piața de profil din Craiova prin inițierea doritorilor în cântatul la instrumente care nu se găseau până acum la alte cursuri din oraș, respectiv harpă, percuţie (marimbă şi tobe), saxofon etc. Plusul pe care îl aduce „Shines’s Arts este oferit şi de instrumentele tradiționale, precum ţambalul, acordeonul sau orga. Toate instrumentele sunt noi și au în componenţă tehnologii din ultimii trei ani.
Persoanele interesate să urmeze cursurile Şcolii de muzică „Shines’s Arts“ pot obține relații la numărul de telefon: 0763.472.750. Cursurile încep pe 1 aprilie 2018, iar până atunci se fac înscrieri și evaluări la Școala de canto „Olga Sain“, din cadrul complexului comercial Aliss Shopping City din Craiovița Nouă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS