19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAjutor! Am colesterolul și tensiunea mărite!

Ajutor! Am colesterolul și tensiunea mărite!

„Din cauza vârstei înaintate, kilogramelor în plus și tensiunii mereu crescute doctorul de familie mi-a spus că aș fi predispusă unui accident vascular. Tot din această cauză oboseam la cel mai mic efort, uneori eram și amețită, nu-mi era bine deloc.  M-am speriat foarte tare și am facut analize peste analize. Tensiunea oscila mult, uneori o aveam și 18 cu 9, colesterolul aproape de 350,  trigliceridele 280 și exista mereu riscul de a avea probleme mult mai grave. Pe lângă medicamentele pe care le luam de atâta timp am început să urmez și tratamentul cu Gold Krill. De când am început să iau aceste pastile, parcă mă simțeam mai ușoară și mai plină de viață. Lucrurile au început să se schimbe destul de repede, în aproximativ 5 săptămâni tensiunea nu mai oscila și scăzuse pe la 15 cu 8. Am deja 3 luni de când urmez tratamentul cu Gold Krill și mă simt perfect, am tensiunea unei persoane normale de vârsta mea și foarte important, colesterolul s-a reglat de minune, 190 la ultimele analize. Acum urc până la etajul 3 fără să mai gâfâi și fără să trebuiască să mă mai opresc la fiecare etaj. Recomand cu multă dragoste acest produs care m-a ajutat enorm.”
Tudor Sofia, Onești 67 de ani

După ani de cercetări, avem în sfârşit soluţia: uleiul de krill extras din creveții de la mare adâncime ce trăiesc în apele Oceanului Antarctic. De 47 ori mai puternic decât uleiul de peşte şi de 34 ori mai puternic decât Coenzima Q10, uleiul de krill este cel mai puternic antioxidant natural care contribuie la buna funcţionare a inimii şi la reglarea tensiunii arteriale.

Uleiul de Krill extras din creveţi reprezintă o sursă bogată de acizi graşi esenţiali Omega-3 de calitate superioară, de antioxidanţi şi vitamine, elemente ce influențează în mod pozitiv colesterolul și trigliceridele. Cercetătorii spun că în urma studiilor clinice realizate uleiul de krill reduce nivelul colesterolului cu peste 30% după numai 3 luni de tratament, precum şi trigliceridele și nivelul colesterolului LDL (rău) şi măreşte nivelul colesterolului bun (HDL). Cei care suferă sau sunt predispuşi la boli de inimă și tensiune arterială pot răsufla uşuraţi.

Pentru ce afecţiuni este recomandat Gold KRILL™?
·Probleme cardiace şi tensiune arterială
·Prevenirea bolilor neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson)
·Normalizarea colesterolului și trigliceridelor
·Creşterea capacităţii de concentrare și memorare
·Reduce inflamația, durerea și rigiditatea cauzate de artrita reumatoidă
·Pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prin efectul puternic antioxidant și de neutralizare a radicalilor liberi
·Femeilor, în sindromul pre-menstrual

„În urmă cu 2–3 luni am citit despre Gold Krill. Din mulțimea de produse de pe piață mi s-a părut cel mai interesant pentru că are o tehnologie specială și de aceea este mult mai eficient decât alte produse de acest gen. Până să descopăr acest produs, luam obișnuitul ulei de pește care vă spun sincer miroase rău de tot. Cu toate că urmam tratamentul cu uleiul de pește valorile colesterolului și trigliceridelor erau mult peste limitele normale. Așa că am început tratamentul cu Gold Krill și în aproximativ 20 de zile, cand mi-am facut analizele, acestea erau mult mai bune. Am acum aproape două luni și jumătate de tratament iar colesterolul este sub 200 iar trigliceridele sunt în jur de 160. Sunt foarte mulțumit de produs. O să fac tratamentul în continuare mai ales că este și foarte simplu de urmat, o singură capsulă pe zi.”
Cu stima, Alexandru Stroe, Timișoara, 62 de ani.

„Din cauză ca fumez de peste 30 de ani, am început să am probleme cu circulația la picioare iar tensiunea era mult peste normal. Erau zile cand ajungea și la 165 cu 85. Medicamentele de tensiune nu le prea suportam din cauză că am probleme cu stomacul, așa că am încercat mai multe ceaiuri pentru hipertensiune și circulație. Din cauza că am un program cam agitat și aglomerat, mai uitam să îmi fac ceaiul chiar și câteva zile la rând. Am văzut o emisiune la TV unde se prezentau toate efectele benefice ale Gold Krill și m-am hotărât să îl încerc și eu. Așa cum spunea și doamna doctor de la TV, produsul are întradevar efecte foarte bune. Din primele săptămâni am sesizat că circulația de la picioare e mult mai bună, nu le mai simțeam așa grele și dureroase. După trei luni de tratament tensiunea a scăzut și ea la 125 cu 80 și per total mă simt mult mai bine. Am recomandat cu toată caldura acest produs tuturor cunoștintelor mele ce aveau probleme.”
Nistor Elena, Contabila, Cluj, 57 ani

Produsul Gold KRILL se poate găsi în unele farmacii sau magazine naturiste sau se poate comanda prin telefon 0784.17.24.17 sau pe www.goldkrill.ro prețul fiind de doar 84 RON pentru 1 lună de tratament (transport gratuit) sau 189 RON pentru 3 luni de tratament (25% reducere și transport gratuit)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS