19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPARK CONDOMINIUM, primul ansamblu rezidențial Premium din Craiova

PARK CONDOMINIUM, primul ansamblu rezidențial Premium din Craiova

Aveți un stil de viață urban, activ și doriți să locuiți într-un mediu care să vi se potrivească, dar să fie în același timp și confortabil?

PARK CONDOMINIUM, primul ansamblu rezidențial din categoria Premium din Craiova, este soluția ideală. Situat în vecinătatea Parcului Romanescu, pe Calea Unirii nr. 177, pe axa care leagă centrul orașului de zona sudică, ansamblul rezidențial oferă locuitorilor avantajele vieții dintr-o comunitate urbană, dar și un cadru natural de excepție. Locuind aproape de Piața Prefecturii, viitorii proprietari se vor bucură din plin de toate oportunitățile oferite de centrul orașului. Totodată, proximitatea Parcului Romanescu oferă viitorilor locuitori cadrul propice unui stil de viață sănătos.

Dacă vă faceți probleme în ceea ce privește siguranța, este bine să știți că accesul în ansamblu este controlat şi vă puteţi bucură de spațiul verde amenajat și de facilitățile ansamblului rezidenţial. Imobilul de locuințe de tip duplex este situat într-o insulă rezidențială preponderent construită cu case individuale și este retras cu 40 de metri față de stradă. Așadar, acesta a fost conceput astfel încât rezidenții să se simtă confortabil, dar și în intimitate. Imobilul  va fi compus din duplexuri de 3 și 4 camere, cu suprafețe utile cuprinse între 90 mp  şi 140 mp.

Totodată, ansamblul este prevăzut cu garaje pentru 28 de locuri de parcare, în sistem automatizat și suprapus. Toate aceste avantaje şi facilităţi sunt dovadă faptului că PARK CONDOMINIUM este primul ansamblu rezidențial din categoria Premium din Craiova.

Date de contact PARK CONDOMINIUM:

Telefon:0770.776.097

E-mail: [email protected]

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS