14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajGifty - ajutorul tău în alegerea cadoului perfect

Gifty – ajutorul tău în alegerea cadoului perfect

V-ați imaginat vreodată cum ar fi dacă ați primi tot ce va doriți utilizând o simplă aplicație? Ei bine, Gifty este o aplicație web gratuită care vă ajută să creaţi lista cadourilor dorite pentru fiecare eveniment organizat. Poate fi petrecerea pentru ziua de naștere, sosirea lui Moș Crăciun, ziua căsătoriei, a botezului, mutarea într-o casă nouă, un simplu wishlist sau, de ce nu, și baby shower, un concept încă nou în România, pe care echipa Gifty vrea îl facă cunoscut. Practic, aplicaţia Gifty îi ajută pe cei dragi să vă ofere cadourile potrivite. Utilizarea acestei aplicaţii presupune să urmaţi doar patru paşi simpli. În primul rând, trebuie să vă creaţi un cont pe gifty.ro, apoi să adăugaţi evenimentul pe care vreţi să îl organizaţi. Evenimentele pot fi publice, private sau distribuite numai anumitor prieteni. Al treilea pas este să adăugaţi cadourile dorite pentru fiecare eveniment, iar în cele din urmă trebuie să distribuiţi evenimentul invitaţilor dumneavoastră prin trimiterea link-ului generat de aplicaţie.
Farmecul Gifty constă în faptul că, pe de o parte, vă ajută pe dumneavoastră, persoana care organizează un eveniment, să primiţi cadourile pe care vi le doriți și, pe de altă parte, îi ajută pe invitați să facă alegerea potrivită, reducând timpul pe care l-ar pierde în căutarea unui cadou.
Să luăm că exemplu petrecerea organizată înainte de nașterea unui copil, la care sunt aduse cadourile necesare îngrijirii și creșterii acestuia. Cu toţii știm că mămicile doresc anumite produse. Cu ajutorul aplicației Gifty este mai ușor să își comunice dorințele, iar invitaţii să darul cadoul potrivit.
Căsătoria este un alt moment important și, nu de puţine ori, cadourile primite se repetă, unele nefiind chiar ceea ce tinerii își doresc la început de drum. Accesând o listă creată de ei, puteţi achiziționa un lucru util și care îi va face fericiţi. Începând din noiembrie, echipa Gifty a creat o comunitate pe Facebook, unde sunt postate articole cu idei de cadouri, numeroase discuții, cu atât mai mult cu cât perioada pe care o traversăm este dedicată acestor activităţi.
Misiunea Gifty este aceea de a face experienţa cumpărării cadourilor amuzantă din nou! Tehnologiile utilizate pentru realizarea aplicaţiei Gifty sunt Angular 4, Firebase cu implementarea Firestore, acestea fiind tehnologii în Cloud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS