14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Crăciun CharisMagic !

Magia sărbătorilor a poposit în Craiova odată cu deschiderea Târgului de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic! Atracția principală a târgului sunt brazii deja decoraţi, ideali atât pentru cei care doresc să aducă farmecul Crăciunului în propria casă, cât şi pentru centre comerciale sau magazine care îşi amenajează vitrinele de sărbători. Dacă apreciați ornamentele inspirate şi cadourile deosebite, sunteți invitați la târgul Crăciun CharisMagic ce are loc până pe 16 decembrie 2017 în magazinul Charisma din Craiova, cart. Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19!
La Târg puteți achiziționa brazi de Crăciun decorativi deja ornamentați, de diferite înălțimi, împodobiți cu ornamente originale în nuanțe de auriu, alb, roșu, cupru, șampanie sau cu diverse tematici (candy, rustic). Dați-i casei dumneavoastră un aer cald și primitor sau un aspect plin de eleganță glamour cu brazii Charisma! Pe perioada târgului, vizitatorii beneficiază de 10% reducere și de ambalare gratuită la toate produsele achiziționate!
Până pe 16 decembrie, Charisma transformă cumpărăturile de Crăciun în distracție și te așteaptă la târg cu noi concepte de cadou (Secret Present și Surprise Present), împachetare gratuită a cadourilor, expoziții de pictură, concerte de colinde și multe alte surprize plăcute!
Deoarece Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei şi a fericirii, Charisma completează seria de inițiative filantropice donând 5% din valoarea totală a încasărilor în scopuri caritabile. În plus, magazinul Charisma din Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19, devine partener de locație în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, desfășurat la nivel național!
Lăsați-vă cuprinși de spiritul Crăciunului și fiți și și voi parte din charismagie!
Târgul de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic se desfășoară în perioada 24 noiembrie – 16 decembrie 2017 în magazinul Charisma din Craiova, str. Rovinari, nr. 19! Program târg: Luni – Vineri: 11:30-19:00, Sâmbătă: 09:00-17:00! Detalii suplimentare despre programul, produsele și provocările târgului găsiți pe www.charismatrade.ro!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS