14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMABO Utilaje, partenerul fermierilor la prima ediţie AGRO Oltenia

MABO Utilaje, partenerul fermierilor la prima ediţie AGRO Oltenia

Companie naţională cu trei ani de experienţă pe piaţă, MABO Utilaje este unul dintre principalii dealeri autohtoni de echipamente, utilaje, piese de schimb şi accesorii pentru utilaje de construcţii şi agricole. De la micii fermieri şi până la instituţiile publice, MABO Utilaje oferă pentru fiecare o gamă variată de produse. „Firma MABO Utilaje este din 2014 pe piaţa din Oltenia şi oferă o gamă completă de utilaje atât pentru instituţii publice, cât şi pentru fermieri. O altă gamă de produse o reprezintă cea dedicată constructorilor, sector în care sunthttp://MABO Utilajeem, de asemenea, extrem de bine implicaţi, oferindu-le acestora de la piese de schimb până la cele mai mari ataşamente şi utilaje de construcţii. Pe lângă oferta variată pe care o punem la dispoziţie, pentru noi este foarte importantă şi educarea clientului final. Din acest motiv am ales să fim prezenţi la cât mai multe evenimente care reunesc atât fermieri, cât şi instituţii publice. Un exemplu în acest sens este participarea noastră ca membru oficial la Asociaţia Comunelor din România (ACOR), pentru a informa toţi primarii şi toate instituţiile publice asupra posibilităţii legale de cheltuire a banilor publici pentru că toată lumea are nevoie de utilaje, dar există situaţii în care nu sunt bine informaţi asupra produselor pe care şi le pot achiziţiona“, a spus Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje.


MABO Utilaje este o firmă care se gândeşte în primul rând la beneficiul clienţilor şi doreşte să se plieze pe toate nevoile şi dorinţele acestora. Din acest motiv, specialiştii companiei vin în ajutorul clienţilor cu soluţii complete şi corect dimensionate nevoilor acestora. Dovadă stau evenimentele organizate pentru informarea corectă a clienţilor şi pentru a-i îndruma în alegerile pe care le fac astfel încât munca pe care o depun să fie uşurată de utilaje performante, adaptate cerinţelor lor. Târgul Agrisol, organizat de MABO Utilaje în primăvara acestui an în judeţul Teleorman, s-a bucurat de un mare succes. „În primăvara acestui an, am organizat prima ediţie a Târgului Agrisol în judeţul Teleorman – pentru că firma MABO Utilaje se adresează clienţilor din întreaga ţară, nu numai din Oltenia -, iar evenimentul s-a bucurat de un real succes. Am invitat la târg toţi partenerii noştri, care îi puteau ajuta şi consilia pe fermieri în ceea ce priveşte întocmirea cadastrului, accesarea de fonduri europene, dar totodată am avut şi specialişti care i-au consiliat în privinţa produselor noastre şi le-au făcut recomandări sau chiar le-au dimensionat utilajele în funcţie de nevoile fiecăruia. Oamenii au putut să testeze utilajele şi să îşi dea seama cât sunt de robuste şi de performante. Fermierii au fost extrem de receptivi, astfel încât după acel târg au crescut foarte mult vânzările, mai ales în acea zonă, iar acest lucru ne-a determinat să participăm la cât mai multe astfel de evenimente, organizate de noi sau de altcineva. Ne-am dat seama că oamenii sunt dornici să afle informaţii noi şi să fie consiliaţi de specialişti“, a mai spus Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje.
Tot din dorinţa de aduce în faţa autorităţilor şi fermierilor toată gama de utilaje, dar şi pentru a fi alături de ei la ei acasă, compania MABO Utilaje a luat parte la prima ediţie a târgului AGRO Oltenia, care s-a desfăşurat în weekendul trecut în Craiova. „Am luat parte la acest eveniment pentru că în fiecare an instituţiile şi fermierii erau nevoiţi să meargă la Bucureşti, la Iaşi, la Arad, iar aceasta a fost o ocazie ca aceşti oameni să participe la un târg care se desfăşura practic la ei acasă. Din păcate, am fost singura mare firmă din Oltenia din acest sector care a participat şi am ales să ne prezentăm cu toată gama de utilaje pe care o avem, vorbesc de o gamă completă de tractoare, două utilaje de construcţii, un buldoexcavator şi un Skid-Steer, dar şi cu tot ce înseamnă utilaje agricole şi autospeciale, fiind prezenţi şi cu o autospecială de stins incendii pentru terenuri accidentate. Aşteptările noastre de la acest târg au fost depăşite de peste trei ori încă de la începutul zilei a treia. Din acest motiv, ne gândim foarte serios ca la următoarea ediţie să mergem inclusiv cu Departamentul Facturare şi Contractare alături de noi pentru că foarte mulţi oameni au vrut să achiziţioneze produsele noastre şi am fost nevoiţi să îi amânăm pe unii dintre ei pentru semnarea contractelor. Oamenii au fost foarte receptivi pentru faptul că nu au văzut doar nişte poze, ci au putut să testeze utilajul pe care vor să îl achiziţioneze. Pe hârtie, toate utilajele au nişte specificaţii tehnice. Când fermierul se urcă pe utilaj şi vede cât de robust este şi cum merge, se convinge singur. Până la urmă, asta convinge oamenii, faptul că pot să testeze utilajele. Noi avem deja încasat avans pe cinci tractoare, două autospeciale ISU 4×4, un buldoexcavator şi trei semănători contractate chiar la târg. Clienţii care au venit la stand în perioada târgului au fost trecuţi în baza de date şi vor beneficia în perioada următoare de discounturi substanţiale pentru utilajele dorite. În fiecare an noi vom fi partenerii oficiali ai acestui târg pentru că suntem din Oltenia şi vrem să dezvoltăm comerţul local şi să susţinem şi fermierii din zonă care nu au parte de informare“, a mai spus Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje.
Şi cum de la un târg dedicat agriculturii performante nu puteau lipsi specialiştii în îngrăşăminte, la AGRO Oltenia a fost prezentă şi firma Îngrăşăminte Oltenia, partenerul de încredere al  MABO Utilaje. Îngrăşăminte Oltenia a prezentat mostre de îngrăşăminte solide pentru toţi fermierii prezenţi la târg, iar specialiştii firmei i-au consiliat în vederea alegerii celui mai bun îngrăşământ pentru sol. „Îngrăşăminte Oltenia este deja un brand, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa din Oltenia, iar oamenii ne cunosc deja. Dacă la început eram una dintre cele 17 firme furnizoare de îngrăşăminte, la sfârşitul lui 2017 ne lăudăm că suntem deja în Top 3 furnizori soluţii de fertilizarea culturilor din Oltenia“, a spus Virgil Costea, director vânzări al firmei Îngrăşăminte Oltenia.
Reprezentanţii MABO Utilaje spun că îşi doresc ca pe viitor să dezvolte şi mai mult modul de prezentare şi expunere a produselor şi să fie şi mai aproape de clienţi. „Planurile noastre de viitor sunt să ajungem la un alt nivel în ceea ce priveşte informarea clientului şi să facem demonstraţii în câmp cu toată gama noastră de utilaje, să fim permanent alături de fermieri şi să îi informăm“, a adăugat Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje.
De curând, MABO Utilaje a demarat lucrările de renovare pentru deschiderea celui mai modern showroom din Oltenia, unde va oferi o gamă completă de utilaje atât pentru fermieri, cât şi pentru constructori sau administraţii locale. Acesta se află pe strada Calea Bucureşti, nr. 323 A, în incinta Aeroclubului România, vizavi de Metro Craiova, iar la inaugurare vor fi invitaţi toţi partenerii şi clienţii companiei MABO Utilaje.
Dacă sunteţi interesaţi de cele mai eficiente soluţii în agricultură şi nu numai, contactaţi firma MABO Utilaje pe site-ul www.maboutilaje.ro,pe pagina de facebook a companiei: MABO Utilaje, dar şi pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0747552255.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS