14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPlusauto este noul dealer autorizat Opel din Craiova

Plusauto este noul dealer autorizat Opel din Craiova

 

Iubitorii mărcii Opel se vor bucura să afle că automobilele producătorului din Rüsselsheim vor avea un nou showroom în Craiova, construit după cele mai moderne standarde.
„După activitatea des­fă­­șurată ca dealeri pentru marca Opel, am început deja să cunoaștem profilul clientului Opel. Opelul Corsa, de exemplu, se pretează pentru domnișoarele care nu dispun de un buget foarte mare (maximum 10.000 euro cu TVA), dar au nevoie «de un partener de încredere» pentru oraș, și nu numai. Astra J, care face parte din clasa compactă, este potrivită pentru domni de peste 40 de ani, familiști, cu copii, interesați de siguranța lor, de imaginea lor. Astra K, Mașina Anului 2016, este foarte apreciată de tineri, cunoscători de gadgeturi, amatori de mașini sportive. Insignia rămâne mașina pe care în general antreprenorii o cumpără pentru imagine, fiind limuzina gamei Opel“, precizează Răzvan Iancu, director de vânzări în cadrul Plusauto.
Plusauto activează ca dealer și reparator autorizat în piața din România de peste 14 ani. Din 1 ianuarie 2016, este reparator autorizat Opel, iar în mai 2016 a devenit și dealer autorizat Opel. Lansarea oficială a showroom-ului a avut loc pe 29 septembrie 2016 și s-a bucurat de un real succes.

Plusauto comercializea­ză toate modelele Opel disponibile pe piața din România, dar și întreaga gamă de autovehicule comerciale Opel, care cuprinde utilitarele Combo, Vivaro și Movano.
„Cheia succesului pentru un dealer auto este de a avea în permanență mașini pe stoc cu livrare imediată și, bineînțeles, calitatea serviciilor“, crede Răzvan Iancu, reprezentantul Plusauto.
Plusauto oferă clienților Opel un pachet complet de servicii, cum ar fi servicii de consultanță financiară: asistență în întocmirea dosarului de finanțare, servicii de consultanță în asigurări și servicii post vânzare în rețeaua de ateliere Plusauto din Craiova. Atelierele Service sunt dotate cu dispozitive conform standardelor internaționale Opel.
Puteți afla mai multe despre noul dealer Opel, pe site-ul Plusauto:
www.opelplusauto.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS