19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajO pensionară din Craiova a primit un premiu de 1.000 lei din partea BRD Craiova

O pensionară din Craiova a primit un premiu de 1.000 lei din partea BRD Craiova

O pensionară din Craiova, Elena Cucu, a fost răsplătită joi, 29 octombrie, cu un premiu de loialitate în valoare de 1.000 de lei de către BRD Craiova, în cadrul unei campanii dedicate clienţilor seniori ai instituţiei bancare. În cadrul acesteia, în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi seniori.

Caravana „BRD Senior” s-a oprit ieri nu numai la Craiova, dar şi în Tîrgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin şi Slatina, urmând să viziteze în perioada următoare şi alte mari oraşe. La Craiova, Elena Cucu, client al agenţiei Brazdă, a fost premiată pentru cei 18 ani în care a ales serviciile BRD. „Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri seniori, să îi recompensăm pentru că ne-au ales şi mai ales, să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”, a spus Radu Neagoe, Director Executiv al Grupului Craiova al BRD Groupe Societe Generale.
Elena Cucu este client BRD de 18 ani, de pe vremea când era profesor la Colegiul Naţional Nicolae Titulescu. Relaţia cu instituţia a continuat şi după ieşirea sa la pensie, iar vechimea şi istoricul au fost principalele criterii pentru ajungerea craiovencei în rândul seniorilor de aur BRD. „De când sunt client BRD, această bancă nu mi-a oferit motive să mă răzgândesc şi să renunţ la serviciile pe care le-am ales. Am fost mereu tratată foarte bine, nu am nimic să le reproşez şi voi rămâne în continuare alături de BRD. Cât despre această surpriză, pot spune doar că m-a lăsat fără cuvinte,” a declarat Elena Cucu.
„Dorim să îi mulţumim, pe această cale, clientei noastre pentru relaţia frumoasă de atâţia ani şi sperăm să ne ridicăm la aşteptările sale şi pe viitor,” a spus Alina Brătescu, director de retail al Grupului Craiova al BRD Groupe Societe Generale.

Produse şi servicii dedicate pentru clienţii seniori

Reprezentanţii companiei spun că au ales luna octombrie întrucât aceasta este dedicată persoanelor vârstnice, pentru care ONU a stabilit data de 1 octombrie ca zi internaţională. „Pe 1 octombrie, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor, la ghişeele BRD din toată ţara au fost realizate gratuit o serie de operaţiuni pentru clienţii noştri seniori. Am mers mai departe, însă, şi am demarat campania BRD Senior, care se va desfăşura până la finele lunii noiembrie. În cadrul acesteia, seniorii care aleg BRD ca bancă pentru domicilierea pensiei beneficiază de mai multe facilităţi,” a mai declarat Alina Brătescu.
Mai exact, banca le oferă pensionarilor care aleg, până pe 30 noiembrie, să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD, comisioane şi dobânzi preferenţiale la depozite şi credite. În plus, aceştia au şansa de a câştiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă la nivel naţional, prin tragere la sorţi.
În promoţie este inclusă o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii beneficiind de comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele şi conturile de economii deschise la BRD.
Depozitele la termen le sunt oferite seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.
Creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei, şi de 5% la marja indexabilă pentru creditele în valoare de până la 15.000 de euro.
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS