10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLictatia.ro -1 din 3 licitaţii publice sunt vizualizate de pe un smartphone

Lictatia.ro -1 din 3 licitaţii publice sunt vizualizate de pe un smartphone

De la an la an, numărul utilizatorilor de smartphone-uri creşte semnificativ, ele devenind cele mai populare dispozitive mobile. Pe măsură ce comunicarea clasică pe telefon prin apeluri şi mesaje scade, creşte numărul funcţiilor folosite precum şi comunicarea online.
Acest aspect poate fi observat şi la numărul persoanelor care preferă vizualizarea licitaţiilor publice de pe telefonul mobil. În anul 2014 s-a înregistrat o creştere de 86% a celor care folosesc pentru vizualizarea achiziţiilor publice pe site-ul licitatia.ro, faţă de anul precedent. Dacă facem o comparaţie între primele 2 luni ale anului 2015 şi ultimele luni ale anului 2014, observăm o creştere semnficativă, şi anume 54,84%.
Utilizatorii prefera smarthphone-uri scumpe si performante
33% dintre accesările pe site-ul licitatia.ro s-au făcut de pe telefoane mobile marca iPhone Apple, urmat de Samsung cu 16,45%, Nokia cu 2,10% şi BlackBerry cu 0,45%.
Numarul licitatiilor publice monitorizate de licitaitia.ro au crescut cu 47%
În acelaşi timp, numărul licitaţiilor monitorizate a crescut cu 47% în anul 2014 faţă de anul 2013, iar în topul celor mai multe licitaţii se afla cele din domeniul Construcţii.
Licitatia.ro este lider pe piata monitorizarii licitatiilor publice din Romania.
Pentru că informarea la timp este unul dintre cei mai importanti factori în domeniul achiziţiilor publice, licitatia.ro a devenit singurul site de monitorizari licitatii publice optimizat pentru telefonele mobile şi tablete.
Licitatia.ro ofera un sistem inteligent de alerte clientilor nostri cu cele mai noi licitaţii apărute, pe domeniile de activitate alese, monitorizând zilnic peste 500 de surse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS