19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCursuri de formare profesională în Slatina şi Severin

Cursuri de formare profesională în Slatina şi Severin

Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT Slatina implementează în această perioada proiectul “CORE – Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest” în parteneriat cu Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj şi Primăria Municipiului Slatina.
Printre activităţile desfăşurate în cadrul acestui proiect se numără “Furnizarea programelor de formare profesională”. Astfel, experţii în formare profesională susţin în regiunea S-V Oltenia în această perioada stagii de curs de „manager resurse umane” şi „lucrător în comerţ” atât în Drobeta Turnu Severin precum şi în Slatina.
De asemenea, începând cu luna februarie în cadrul proiectului “CORE – Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest” sunt programate a se desfăşura stagii de curs de „manager de proiect”, „electrician instalaţii şi echipamente electrice industriale”şi „mecanic utilaje şi instalaţii în industrie’’.

Pe perioada de implementare a proiectului vor fi susţinute sesiuni de formare, stagii de curs de iniţiere/specializare/perfecţionare (Cu o durata medie de 60 de ore):

– Manager resurse umane;
– Manager de proiect;
– stagii de curs de calificare nivel 1 (360 de ore: 120 ore teorie, 240 ore practică);
– Lucrător în comerţ;
– Vopsitor industrial;
– stagii de curs de calificare nivel 2 (720 de ore: 240 ore teorie, 480 ore practică).
– Mecanic utilaje şi instalaţii în industrie;
– Electrician instalaţii şi echipamente electrice industriale;
– Operator fabricarea şi prelucrarea polimerilor;

Vor fi susţinute şi stagii de curs (câte 2/Centru de Ocupare):

– Dezvoltare a competenţelor personale antreprenoriale în Slatina,
– Dezvoltare a competenţelor personale antreprenoriale în Drobeta Turnu Severin.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul din stradă Mihai Eminescu, nr.35, Slatina sau pot solicită mai multe informaţii la numărul de telefon 0249.410994.
Jianu Petre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS