21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInvestigatiiCe au descoperit poliţiştii în maşina unui bărbat

Ce au descoperit poliţiştii în maşina unui bărbat

În maşina unui bărbat de 29 de ani s-au găsit droguri aduse din Ungaria şi Germania. Bărbatul era însoţit de către o femeie de 30 de ani, care a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea 63 de pastile ecstasy. Aceştia au fost reţinuţi de către procurorii DIICOT Satu Mare pentru trafic de droguri, scrie MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Satu Mare, poliţiştii şi procurorii DIICOT au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 30 de ani, bănuiţi de trafic de droguri.

Bărbatul a fost prins în trafic, în caroseria maşinii lui fiind găsite, cu ajutorul câinelui specializat din cadrul Direcţiei Vamale Cluj, două pungi în care se aflau 110 grame de substanţă de culoare albă şi 105 grame de substanţă de culoare brună, precum şi 1 200 de euro, 1 000 de lei şi un cântar de precizie.

„Substanţele interzise, susceptibile a fi ecstasy şi MDMA, ar fi provenit din Ungaria şi Germania şi ar fi urmat să fie comercializate pe raza municipiului Satu Mare”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS