10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInvestigatiiPoliţist anchetat după ce a publicat o poză cu un interlop din clanul Corduneanu

Poliţist anchetat după ce a publicat o poză cu un interlop din clanul Corduneanu

Un poliţist de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava este cercetat. Acesta a postat pe Facebook o fotografie în care se află alături de un cunoscut interlop din Iaşi, din clanul Corduneanu.

În poză apare poliţistul Dan Negură, fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc, alături de Adrian Corduneanu zis Beleaua, cunoscut interlop din Iaşi, ciocnind halbele de bere pe o plajă.

După publicarea fotografiei, conducerea IPJ Suceava a început o anchetă internă pentru a vedea care este relaţia poliţistului cu interlopul.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Suceava a solicitat, de urgenţă, efectuarea de verificări după apariţia fotografiei. Vrem să vedem în ce condiţii a fost realizată acea fotografie şi postată pe reţeaua de socializare. A fost declanşată cercetarea prealabilă, poliţistul a fost audiat, ancheta fiind în derulare. Dacă din cercetarea disciplinară se vor evidenţia aspecte de încălcare a codului deontologic sau alte abateri, vor fi sesizate organele competente“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Fotografia a fost postată pe Facebook chiar de poliţist, însă după ce presa a preluat informaţia acesta a şters-o de pe pagina de socializare. Adrian Corduneanu este considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi români şi a fost eliberat condiţionat din penitenciar în luna aprilie, după ce a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru şantaj.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS