18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInvestigatiiPercheziții de amploare la contrabandiștii de tutun

Percheziții de amploare la contrabandiștii de tutun

-

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un procuror, efectuează 24 de percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Călărași, la persoane bănuite de prelucrare ilegală de tutun și comercializarea acestuia.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de producere de tutun de fumat în afara antrepozitului fiscal și deținere și comercializare de tutun de fumat în afara antrepozitului fiscal.

Din cercetări a reieșit faptul că tutunul era adus din Bulgaria, vrac frunză, neprelucrat și era comercializat prin firme de curierat.

Cu această ocazie sunt căutate instalații de prelucrare a tutunului, respectiv cazane de fierbere, uscătoare, mori de tocat și tutun.

Polițiștii vor pune în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul I.P.J. Giurgiu, pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A traversat prin loc nepermis și a fost lovită...

O femeie din Ișalnița a travesat, aseară în jurul...

ȘTIRI GdS