24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaFinal de aprilie la Teatrul Colibri, cu povești pentru toate vârstele

Final de aprilie la Teatrul Colibri, cu povești pentru toate vârstele

Teatrul Colibri vine la final de aprilie cu povești pentru toate vârstele.

Vineri, copiii din Bulzești vor putea urmări spectacolul „Cântăreții din Bremen“, dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm.

Vineri, de la ora 18.00, va fi premiera spectacolului „Eu sunt…“, regia Laurențiu Tudor. Spectacolul este un proiect co-finanțat de Corpul European de Solidaritate, derulat sub egida Asociației April Hub.

Sâmbătă, la ora 18.00, Teatrul Colibri prezintă spectacolul „Fata babei și fata moșneagului“, dramatizare de Valentin Dobrescu după Ion Creangă. Vârsta minimă recomandată este 5 ani. În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscop.

Spectacolul „Fata babei şi fata moşneagului“ le reaminteşte copiilor minunata poveste a lui Ion Creangă despre cum să creşti frumos fiind bun. Cei mici sunt fascinaţi de păpuşile în mărime naturală și de decorurile inspirate din viaţa comunităţii rurale. Se bucură de întâlnirea cu fata blândă, cu suflet milostiv, care primește răsplată pentru faptele ei bune. Nu același lucru se întâmplă când în scenă apare fata babei, personajul căruia îi vine de hac propria-i răutate.

Duminică, 30 aprilie, la ora 11.00 este programat spectacolul „De-aș fi Scufița Roșie“, adaptare după Frații Grimm. Este un spectacol muzical, pentru toată familia, în care clasica poveste a Fraților Grimm este reinterpretată prin prisma a doi copii jucăuși.

De asemenea, publicul se va mai putea bucura în acest week-end de expoziția de scenografie „Cristina Pepino – PROVOCĂRI“, deschisă în Sala Studio.

Citește și: Concertul pentru flaut și harpă de Mozart la Filarmonica Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS