14.8 C
Craiova
joi, 23 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul ACT București revine pe scenă la Colibri

Teatrul ACT București revine pe scenă la Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova și Teatrul ACT București propun publicului (re)întâlnirea cu actorii Ana Ularu și Radu Iacoban și spectacolul „Constelații“, de Nick Payne, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, joi, 31 martie, la ora 19:00.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Pe lângă rolurile din teatrul și filmul românesc, actrița Ana Ularu este cunoscută și apreciată pentru rolurile jucate în producții din cinematografia mondială, alături de mari actori precum Keanu Reeves, Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jeremy Irons.

Actorii Ana Ularu și Radu Iacoban (Foto: Bogdan Dănescu)

Radu Iacoban, cunoscut ca actor, regizor, dramaturg, se regăsește deopotrivă în teatru și film unde a colaborat cu regizori ca Andrei Creţulescu, Cristian Mungiu, Ana Lungu.

„<> are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arăta cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greșit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate.
Dar, spre deosebire de eșecurile din viață, cele de pe scenă se desfășoară în multivers, iar în realitățile lor diferite cei doi primesc mereu altă șansă. Un el și o ea se întâlnesc. Mințile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementează, se îmbină, se resping și, cel mai important, coexistă în timpuri și spații diferite simultan. Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori și o provocare continuă pentru spectatori,“ a spus Radu Iacoban, regizor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS