10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaPrietenii Motanului Încălțat și Invitație la joacă în week-end, la Colibri

Prietenii Motanului Încălțat și Invitație la joacă în week-end, la Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri propune pentru acest week-end o nouă întâlnire de poveste cu actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Iulia Cârstea.

Prietenii Motanului Încălțat
Prietenii Motanului Încălțat

Sâmbătă, 5 iunie, la ora 18:00 este programat spectacolul Prietenii Motanului Încălțat, scenariul și regia Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este o creație a Eugeniei Tărășescu – Jianu.

Invitație la joacă
Invitație la joacă

Duminică, 06 iunie 2021, la ora 11.00 ne bucurăm de Invitație la joacă, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Reguli de respectat

Reamintim că:

  • purtarea măștii este obligatorie;
  • accesul în sală se face după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic; distanțarea fizică în sală făcându-se și prin păstrarea a 3 scaune libere între spectatori. Un adult poate sta lângă maximum 2 minori.
  • nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!
  • după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS