10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaProfesorul distrat, în week-end, pe esplanada Teatrului Colibri

Profesorul distrat, în week-end, pe esplanada Teatrului Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova prezintă, în week-end, pe esplanada instituiției spectacolul Profesorul distrat, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Simpaticul personaj, care îi are alături, foarte implicați în cucerirea publicului cu experimente grozave, pe actorii Geo Dinescu și Marin Fagu, a fost aplaudat furtunos în luna iunie, la Teatrul de Vară din parcul Romanescu, iar acum vine la Colibri în căutare de noi prieteni îndrăgostiți de artă, teatru și știință.

Profesorul distrat are programate întâlniri cu spectatorii pe esplanada Teatrului Colibri, sâmbătă, 25 iulie, ora 18:00 și duminică, 26 iulie 2020, la ora 11:00.

Cele două reprezentații sunt și ultimele din seria spectacolelor incluse de Teatrul Colibri  în programul lunilor iunie și iulie, care s-au desfășurat în aer liber, în condiții speciale, pe esplanada instituției și la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

Povestea estivală nu se oprește însă aici, ea continuând în perioada 25 august – 1 septembrie cu Festivalul Puppets Occupy Street – Masquerade Edition 2020.

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS