1.5 C
Craiova
luni, 6 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateCulturaOutfitul Șearpelui, premiera Naționalului craiovean

Outfitul Șearpelui, premiera Naționalului craiovean

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova anunță premiera producției Outfitul Șearpelui, un spectacol „poeticoregrafic” realizat de Andrea Gavriliu, bazat pe versurile lui Marius Aldea. Aceste versuri iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste.

Primele reprezentații vor avea loc  vineri, 19 iunie, sâmbătă, 20 iunie și duminică, 21 iunie, ora 19:00.

Outfitul șearpelui prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, o (ne)asumare a condiției sale de adult (i)responsabil, o perpetuă căutare a echilibrului inexistent. Toate aceste frământări sunt expuse privitorului într-o manieră plastică, dinamică, autoironică, în care corpul actorilor redă ceea ce cuvintele pot comunica numai până la un punct.   

Din distribuție fac parte: Alex Calangiu, Ștefan Cepoi, George Albert Costea,  Cătălin-Mihai Miculeasa, Claudiu Mihail, Vlad Udrescu.

O parte din distribuția spectacolului

Spectacolele fac parte din programul VIDEOFONIA- videoexperiențe teatrale Live direct în casele spectatorilor- și vor fi transmise din sala Studio în regim de live streaming, aici:  www.tncms.ro/LIVE.

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrală sau online de pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet.  Prețul biletelor este 25 lei (15 lei redus pentru elevi/ studenți/seniori) la Agenția teatrală, și 24 lei pe platforma online: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/801

Important : Fiecare bilet conține un cod unic necesar pentru accesarea transmisiunii live a spectacolului pe www.tncms.ro/LIVE, acesta putând utilizat începând cu ora 18:45.

*Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

E oficial! Ce taxe de parcare vor plăti craiovenii...

Taxa de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova a fost majorată cu 55%, din 2022.

ȘTIRI GdS