14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Craiova: Lansare de carte la Biblioteca "Aman"

Craiova: Lansare de carte la Biblioteca „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește miercuri, 4 decembrie, la ora 17.00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumului „Violul. Mentalități, victime și agresori”, autor Mariana Pădureanu.

Evenimentul va fi moderat de Alina Trană, iar Dumitru Otovescu, Lavinia Pintea Tatomir, Raluca Țircă și Florin Nicolăiță vor participa în calitate de invitați.
Mariana Pădureanu este profesor consilier la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj. A absolvit Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova, specializarea Sociologie, dar și Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Craiova. Deține un master în Societate, Comunicare și Mass-Media și un doctorat în domeniul Sociologie. A elaborat o serie de articole care au fost publicate în reviste de specialitate pe marginea unor subiecte precum sociologia devianței, respectiv consilierea părinților și copiilor. În 2016 a publicat cartea „Instituția Prefectului în contextul descentralizării” .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...