14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu fost oficiate primele 10 casătorii la Casa ”Bibescu” din Parcul ”Romanescu”

Au fost oficiate primele 10 casătorii la Casa ”Bibescu” din Parcul ”Romanescu”

Azi fost oficiate primele 10 căsătorii în Casa ”Bibescu” din Parcul ”Nicolae Romanescu” din Craiova. Anunțul a fost făcut de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, care a pus și primele imagini cu mesajul „Casă de piatră, tinerelor familii!”.

10 iulie este prima zi în care s-au putut oficia căsătorii în Casa Bibescu din parc. Această decizie a fost luată de administraţia doljeană pentru că sediul primăriei din strada A.I. Cuza se află în lucrări de consolidare. Anunțul că se pot oficia căsătorii în parc a fost făcut încă din data de 18 iunie.

Prin dispoziție de primar, Casa Bibescu, din Parcul Romanescu, devine loc în care se vor oficia căsătorii. Din 10 iulie, cuplurile vor putea spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă, iar Casa Bibescu, Foișorul Fanfarei și aleile împrejmuitoare vor deveni ambientul perfect pentru viitorii miri. Lucrările de consolidare de la sediul Primăriei municipiului Craiova, din strada A.I Cuza, fac imposibilă folosirea acestuia în scopul oficierii căsătoriilor, iar legea permite utilizarea parcurilor publice în acest sens. Așadar, din această vară, cuplurile care vor dori o altă locație pentru cununii, în afara celei de la Casa Căsătoriilor, o pot face și într-un cadru de vis, oferit de cel mai frumos parc natural din țară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS